Witam mam problem mianowicie mój brat zmienił mój procesor na jakiś Xeon[TM] MP CPU 2.10Ghz . Wcześniej miałem coś lepszego z 2.8Ghz i tu mi się pojawia problem bo po jego zmianie komputer się tak zamulił... przeglądanie stron internetowych jest strasznie męczące trzeba czekać czasami parę minut aby się wszystko załadowało.Już nie wspomnę o oglądaniu filmów na youtube.... a w grach jeszcze gorzej się zacina nic nie da się zrobić... nie wiem może coś poradzicie ??
Procesor
Zmień na stary procesor i po kłopocie.
Akurat teraz nie mam takiej możliwości jakieś inne propozycje ?
Spróbuj przeinstalować sterownik do płyty głównej, lub zainstaluj jeżeli takiego nie masz. Zwracaj uwagę na cokolwiek co ma w nazwie "Intel" lub producenta Twojej płyty głównej. Sprawdź również (w miarę możliwości ofc) czy procesor działa podobnie u innych osób.
Rozumiem ze system po wymianie procka został postawiony od poczatku??
Przykro mi, ale nic już szczególnego nie zrobisz. Musisz tak żyć.
Dobra zobaczę z tymi sterownikami a systemu nie stawiałem od nowa.
To postaw system na nowo a problem zniknie
To postaw system na nowo a problem zniknie
Takie rzeczy tylko w erze...
To stawiać ten system na nowo czy nie ? czy to coś da ?
Chciałeś porady to poradziłem ale zrobisz jak zechcesz
Dobra temat można zamknąc mam stary procesor i wszystko już git,dzięki za pomoc.
Witam mam problem mianowicie mój brat zmienił mój procesor na jakiś Xeon[TM] MP CPU 2.10Ghz . Wcześniej miałem coś lepszego z 2.8Ghz i tu mi się pojawia problem bo po jego zmianie komputer się tak zamulił... przeglądanie stron internetowych jest strasznie męczące trzeba czekać czasami parę minut aby się wszystko załadowało.Już nie wspomnę o oglądaniu filmów na youtube.... a w grach jeszcze gorzej się zacina nic nie da się zrobić... nie wiem może coś poradzicie ??