ProCraft.pl, 24/7, FreeBuild 1.5 bukkit

87916371.jpg

Cześć wszystkim,

Nazwa serwera: ProCraft.pl

Adres serwera: 50.22.36.185:25613

Typ serwera: FreeBuild 1.5 bukkit

Zwierzęta Włączone

Potwory: Wyłączone

PVP: Wyłączone

WhiteLista: BRAK

Max. ilość graczy: 24

Administrator: BodyJack

Mod + dodatki:

- bukkit,

- worldguard

- worldedit

- xauth

- myhome

-warp

- commandbook

- lwc

Opis serwera : Jest to serwer który na dzień dzisiejszy ma 4 dzień. Został stworzony z myślą dla graczy z przedziału wiekowego + 16 lat. Idea niestety nie została zachowana, dlatego wprowadzilismy na serwerze obowiązkową wersje Premium Minecraft. Tak więc na piracie u nas niestety gracz nie pogra.

Regulamin serwera : cały regulamin dostępny na www.procraft.pl

Poniżej zdjęcia z pierwszych dni serwera:

22117991.jpg

28670397.jpg

35582637.jpg

84639907.jpg

19157894.jpg

2011-05-01_14.05.28.png

2011-05-01_14.16.52.png

Zapraszam gorąco

Szkoda,bo mam pirata :(

Ja także mam pirata , smutno >.<

35 zł na allegro ... czy to tak dużo ? raz ulotki rozniesiecie i macie zamiast tak biadolić i bardzo nie ładnie przyznawać się do pirata publicznie ;]

A wierzysz allegro??

hmmmm .... kupiłem na allegro i kod normalnie działa. Są plotki że będą banować gift keye te które były kupione poniżej 14 euro. Ale jakoś nie chce mi się wierzyć gdyż ciekawe jak mi udowodnią czy ten gift key jest od sprzedawcy na allegro czy od brata który mi go kupił na stronie (na przykład). Kolejna sprawa to sprzedawca musiał kupić ten kod na stronie więc jak by je banowali to nie widzę sensu sprzedaży gift keyów, a jednak są na stronie minecraft.net Tak się składa że Pan który sprzedaje za 35 zł ma z legalnego źródła te kody. Dlaczego tak tanio ? bo normalnie wszyscy na allegro co sprzedają kody do minecrafta kupują za 29 zł od sztuki.Ten Pan nie jest skąpy więc sprzedaje z dużo mniejszym zyskiem. Ja go polecam bo mi kod działa jak należy. Jestem też na tyle inteligentny że nie wystawie komentarza od razu jak większość ludzi tylko poczekam sobie z rok. Jak będzie coś nie tak to negatyw + zwrot kasy. Jeśli nie będzie zwrotu to policja/sąd. Myślę że tamten człowiek jest na tyle inteligentny że nie będzie się sądził za 35 zł ;]. Więc ja tam czuje się bezpiecznie :)

Pozdrawiam

Właśnie bardzo nie ładnie mówić że ma sie pirata ! ja mówie że mam wersje NIE orginalną :P

Nie ma czym się tak chwalić że łamiesz prawo matis208 i obrażasz ciężką prace Notch-a. Mam nadzieje że w końcu zablokuje aktualizacje na piracie i będziecie mieli stare wersje bez nowych bajerów. Może to was zmusi do zakupu tej gry.

odświeżam :)

warn_ico.png
Dp. - Dzz'

nawet 35 zł żal wydawać na taką pikseloze

A ten tylko na grafikę patrzy... Ja i tak niedługo zakupię minecrafta ;d

Aż pozwolę sobie zacytować słowa Markusa"Notch"Persson:"Piractwo to nie kradzież. Kiedy kopiujesz grę,po prostu robi się ich na świecie więcej"

Naprawdę w to wierzysz, czy rzucasz cytatami bez zastanowienia? Bo w pierwszym przypadku hołduję twojej głupocie. To co kradniesz, to nie pliki czy megabajty, a pieniądze które powinieneś zapłacić za produkt. Tak samo, gdy kradniesz ze sklepu płytę DVD, to firma nie traci tego dolara którego wydała na produkcję płytki, ale cenę, jaką miałeś zapłacić. Ja mam oryginał, wygrałem w konkursie na zagranicznej stronie. Zawsze masz PayPal - przelewasz Eurosy i kupujesz.

Według mnie powinno zamknąć się ten temat bo robi się offtopic,i masowe trollololo

87916371.jpg

Cześć wszystkim,

Nazwa serwera: ProCraft.pl

Adres serwera: 50.22.36.185:25613

Typ serwera: FreeBuild 1.5 bukkit

Zwierzęta Włączone

Potwory: Wyłączone

PVP: Wyłączone

WhiteLista: BRAK

Max. ilość graczy: 24

Administrator: BodyJack

Mod + dodatki:

- bukkit,

- worldguard

- worldedit

- xauth

- myhome

-warp

- commandbook

- lwc

Opis serwera : Jest to serwer który na dzień dzisiejszy ma 4 dzień. Został stworzony z myślą dla graczy z przedziału wiekowego + 16 lat. Idea niestety nie została zachowana, dlatego wprowadzilismy na serwerze obowiązkową wersje Premium Minecraft. Tak więc na piracie u nas niestety gracz nie pogra.

Regulamin serwera : cały regulamin dostępny na www.procraft.pl

Poniżej zdjęcia z pierwszych dni serwera:

22117991.jpg

28670397.jpg

35582637.jpg

84639907.jpg

19157894.jpg

2011-05-01_14.05.28.png

2011-05-01_14.16.52.png

Zapraszam gorąco