Profesja dla poczatkujacego?

Witam.

Jaka profesje wybrac dla poczatkujacego? :D Bede gral prawdopodobnie na Imperium.

Nie lubie grac warriorem ale reszta moge pograc.

Jest tu jakis hunter czy cos takiego?;D

@down

jak nie chcesz, to nie pomagaj ;c nie musisz sie przeciez tu wypowiadac.

Czytalem o profesjach i nie wiedzialem ktora wybrac wiec napisalem tu.

btw. wie ktos co zrobil w misji na 4 lvl z uzyciem jakiegos teleportera czy cos, zrobilem to i mnie wywalilo do jakiegos miasta i za ch*ja nie wiem co dalej robic ;d

Ekhem... http://lmgtfy.com/?q=Allods+online+polska

Trzeci wynik wyszukiwania i tam patrzysz w klasach... Na pewno znajdziesz coś dla siebie, ale skoro jesteś na tyle leniwy, że nie chciało Ci się poszukać czegoś o klasach, to w Allodsie posiedzisz max 3 dni, bo exp nie leci tam za stanie w jednym miejscu i opier*****iu się.. trzeba robić questy..

Jest tu "jakiś hunter"- scout - Wali z łuku/kuszy itp. ale może też walczyć wręcz- mechanika bardzo podobna do huntera z WoWa.

Nie zamierzam radzić Ci jaką klasą masz grać- sam zdecyduj, nie bądź lamą bez własnego zdania, która jak czegoś nie wie zakłada nowy temat... Każdy ma swój gust, graj tym, kim grałoby Ci się najlepiej, bo przecież masz jakieś upodobania, czyż nie? Poczytaj trochę o tych klasach, o ich historii, skilach, roli w drużynie, pooglądaj filmiki prezętujące daną klasę (Ostatnio na stronie była seria newsów prezętująca klasy- znajdź, włącz, obejrz i zastanów sie, czy ta klasa Ci się podoba).

Miłego czytania, oraz samej gry. Jak wybierzesz klase, to napisz jaką wybrałeś i dlaczego właśnie tą ;)

Witam.

Jaka profesje wybrac dla poczatkujacego? :D Bede gral prawdopodobnie na Imperium.

Nie lubie grac warriorem ale reszta moge pograc.

Jest tu jakis hunter czy cos takiego?;D

@down

jak nie chcesz, to nie pomagaj ;c nie musisz sie przeciez tu wypowiadac.

Czytalem o profesjach i nie wiedzialem ktora wybrac wiec napisalem tu.

btw. wie ktos co zrobil w misji na 4 lvl z uzyciem jakiegos teleportera czy cos, zrobilem to i mnie wywalilo do jakiegos miasta i za ch*ja nie wiem co dalej robic ;d