Profesja do crafta

Jaka wybraliscie profe?

ja wybrałem alchemika, ale jak narazie nie ma on zbyt uzytecznych potionow dla mojego "przyszlego berserka" ;p

Ja pewnie pójdę w Tailoring jak na cbt i będę dywany robić. :)

Profki raczej dają materiały do samodzielnego robienia ekwipunku na wyzszych poziomach. Nie ma co liczyć na potiony, tutaj raczej jest cook :P

Alchemik ma za to te "napoje" do robienia broni i armora, można na tym troszkę może i zarabiać, ale z doświadczenia, to w gildii każdy każdemu robi za darmo, a 5 dobrze rozwiniętych artisanów jest, prawie zawsze !

Poszlem w Metalworking i nie narzekam na brak kasy ze sprzedaży w AH :) a co do potionow to tez na wyższych lvlach zbijesz mamone :)

Ja zajmuję się obróbką drewna :D Na razie nic nie sprzedaje :P

Nie ma roznicy jaki craft wybierzesz ...a o czemu...bo mozesz zrobic nowa postac i wybrac inny juz na 1 lvlu :o

Jaka wybraliscie profe?ja wybrałem alchemika, ale jak narazie nie ma on zbyt uzytecznych potionow dla mojego "przyszlego berserka" ;p
Na początku nic szału nie robi w craftowaniu, ale jak zobaczysz na końcu to zmienisz zdanie. Myślę że każda profka jest potrzebna, na wszystkim da się zarobić. Mój kumpel wziął alch, a ja cook. Na razie jak nie mamy żadnych altów wymieniamy się matsami, co by skill w miarę szybko rósł. Bądź wytrwały a na pewno nie pożałujesz, jeszcze nie było takiej gry aby jakikolwiek crafting się nie opłacał. :)

Ja wziąłem Metalworking i nie musze kupowac słabych strzał tylko se moge zrobic lepsze :D

te poty co daja +60 do str nie wygladaja najgorzej ;d

Jaka wybraliscie profe?

ja wybrałem alchemika, ale jak narazie nie ma on zbyt uzytecznych potionow dla mojego "przyszlego berserka" ;p