Jaka wybraliscie profe?
ja wybrałem alchemika, ale jak narazie nie ma on zbyt uzytecznych potionow dla mojego "przyszlego berserka" ;p
Jaka wybraliscie profe?
ja wybrałem alchemika, ale jak narazie nie ma on zbyt uzytecznych potionow dla mojego "przyszlego berserka" ;p
Ja pewnie pójdę w Tailoring jak na cbt i będę dywany robić.
Profki raczej dają materiały do samodzielnego robienia ekwipunku na wyzszych poziomach. Nie ma co liczyć na potiony, tutaj raczej jest cook
Alchemik ma za to te "napoje" do robienia broni i armora, można na tym troszkę może i zarabiać, ale z doświadczenia, to w gildii każdy każdemu robi za darmo, a 5 dobrze rozwiniętych artisanów jest, prawie zawsze !
Poszlem w Metalworking i nie narzekam na brak kasy ze sprzedaży w AH a co do potionow to tez na wyższych lvlach zbijesz mamone
Ja zajmuję się obróbką drewna Na razie nic nie sprzedaje
Nie ma roznicy jaki craft wybierzesz ...a o czemu...bo mozesz zrobic nowa postac i wybrac inny juz na 1 lvlu
Jaka wybraliscie profe?ja wybrałem alchemika, ale jak narazie nie ma on zbyt uzytecznych potionow dla mojego "przyszlego berserka" ;pNa początku nic szału nie robi w craftowaniu, ale jak zobaczysz na końcu to zmienisz zdanie. Myślę że każda profka jest potrzebna, na wszystkim da się zarobić. Mój kumpel wziął alch, a ja cook. Na razie jak nie mamy żadnych altów wymieniamy się matsami, co by skill w miarę szybko rósł. Bądź wytrwały a na pewno nie pożałujesz, jeszcze nie było takiej gry aby jakikolwiek crafting się nie opłacał.
Ja wziąłem Metalworking i nie musze kupowac słabych strzał tylko se moge zrobic lepsze
te poty co daja +60 do str nie wygladaja najgorzej ;d
Jaka wybraliscie profe?