Witam.
Gram inżynierem i nie wiem dokładnie którą profesje wymasterować,lub jakie wymasterować. Gram po raz pierwszy aaiona.
Witam.
Gram inżynierem i nie wiem dokładnie którą profesje wymasterować,lub jakie wymasterować. Gram po raz pierwszy aaiona.
jak po raz pierwszy grasz to, moim zdaniem, alchemia/gotowanie żeby być trochę samowystarczalnym.
A mam zrobić inne questy na inne profesje?
W Aionie masz cos takiego jak profesje na Experta etc, wiec wymaxujesz profesje te ktore tu sa wypisane i zajmuj sie kolejnymi. Nie wszystko i nie naraz panie.
Jesli chcesz dokladny rozpis na temat profesji tu jest ale po angielsku http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Crafting
alchemia jest najlepsza do zarabiana. np na potkach
Może nie najlepsza, ale najszybciej schodzą rzeczy z tego craftu. Spokojnie można rozwijać większość, bo aktualnie balikowe itemki z craftu(leather, armor, weapon,tailor) też schodzą bardzo szybko i nie są za tanie.
Alchemików jest coraz więcej, sam widzę jak schodzą moje rzeczy. Kiedyś w jeden dzień nie było problemem opchnać 3k Fine life serum, teraz już 1k ciężko żeby zeszło. To samo z Fine Recovery Serum, coraz więcej ludzi ma reckę i są coraz tańsze i więcej tego na rynku.
O cookingu się nie wypowiem, bo nigdy nie robiłem tego craftu na więcej jak 400 i nie handlowałem itemkami.
Witam.