Program do kręcenia filmików/tutoriali

Jako , że nie mam czasu na szukanie pisze do Was :) bo któż może mieć większe doświadczenie jak nie Wy.

Potrzebuje darmowych programów do kręcenia tutoriali, "sklejania" filmiku i nagrywania głosu(oddzielnie) :).

Czemu darmowe? Robię konkurs z kolegą na infe i wszystkie programy z których będziemy kożystać muszą być z legalnego źródła(CO JA ZROBIĘ Z WINDOWSEM!!!!???) ;)

Tutorial będzie dotyczył oczywiśćie prostego HTMLa. Czekam na wasze propozycje.

Do dźwieku chyba mogę śmiało użyć Audiacity

Nie ma się czym chwalić z tym windowsem. Co do programów: cam studio ,RazerGameBooster

o dzięki :) cam studio mi sie podoba ^^ b. prosty w uzyciu

Ja bym tam się nie bawił w darmowe. Do nagrywania na początek Fraps. Tyle na necie legalnych wersji, ewentualnie Xfire, a jak uzbierasz te 50 zł to polecam kupić ACTION!. Dźwięk Audacity i do obróbki GoldWave. Co do montowania tutaj też kłopot bo darmowe programy to słabe programy. Zostaje Ci Windows Movie Maker, pirat Vegasa albo Camtasia studio. I tak nikt na byle filmiku nie wytknie Ci, że to pirat więc bądź spokojny.

Jako , że nie mam czasu na szukanie pisze do Was :) bo któż może mieć większe doświadczenie jak nie Wy.

Potrzebuje darmowych programów do kręcenia tutoriali, "sklejania" filmiku i nagrywania głosu(oddzielnie) :).

Czemu darmowe? Robię konkurs z kolegą na infe i wszystkie programy z których będziemy kożystać muszą być z legalnego źródła(CO JA ZROBIĘ Z WINDOWSEM!!!!???) ;)

Tutorial będzie dotyczył oczywiśćie prostego HTMLa. Czekam na wasze propozycje.

Do dźwieku chyba mogę śmiało użyć Audiacity