Program do nagrywania

Witam.

Poszukuje programu do nagrywania aren i nie tylko w grze World of Warcraft zalezy mi zeby program byl darmowy,jakosc filmiku nie byla tragiczna no i zeby jeden 20 minutowy filmik nie zajmowal mi calego dysku (102 gb do dyspozycji na filmiki), ostatnia wazna cecha jest to zeby na filmiku bylo slychac glosy ze skype i gry.

Licze na wasza pomoc ;p.

O darmowym programie tego typu, to zapomnij. Ostatnio jest głośno o polskim programie Action! Podobno lepszy od Fraps'a.

Prawie wszystko jest lepsze od Frapsa.

Polecam PlayClaw

PlayClaw to program idealny dla mnie tylko jest jeden problem, tylko jest jeden problem xD jak mam wlaczonego wowa i ten program to mi sie wow crashuje bo mam za slabego kompa :). Czekam na dalsze odpowiedzi :D

BandiCam??

@Owca

Są różne wersje: PlayClaw 2, PlayClaw3 i najnowszy PlayClaw4 (polecam). Któryś powinien ruszyć wersja 3 i 4 ma oficjalne spolszczenie (gdyby w 4 było coś nie przetłumaczonego lub jakiś błąd to napisz a poprawię). Wszystko zależy też od odpowiedniego ustawienia programu (kompresja i ilość rdzeni do niej użytych). Powinno ruszyć, jak coś to pisz a postaram się pomóc.

to ze program jest platny to nie znaczy ze go nie uzyjesz napisz do mnie na priv nazwe twojego wymazonego platnego programu a pogadamy o jego uzyciu.

napisane z telefonu.

mod_ico.png
Lepiej nie wstawiaj tutaj żadnych linków, ani rzeczy podobnych odnośnie piractwa, bo zakończy się to warnem. -Revolutio

@DeDaCzPl

Obecnie to chyba pogadasz z administracją o propagowaniu piractwa na forum.

Według mnie najlepszym programem do nagrywania jest Action! Ładny, przejrzysty interfejs a przedewszystkim łatwy w obsłudze. Masa opcji konwerterowania filmu wszelakimi formatami, dodatkowo nie obciąża tak komputera jak fraps. Chyba jedynym mankamentem jest fakt, że program jest płatny ;x

A można prosić o linka do niego tu albo na pw? Może kupię,a w google nic o nim nie ma

Proszę bardzo link do Mirillisa http://mirillis.pl/pl/

Ale tanie jak do komercyjnego - pięknie!

Dziękuję ci.

Witam.

Poszukuje programu do nagrywania aren i nie tylko w grze World of Warcraft zalezy mi zeby program byl darmowy,jakosc filmiku nie byla tragiczna no i zeby jeden 20 minutowy filmik nie zajmowal mi calego dysku (102 gb do dyspozycji na filmiki), ostatnia wazna cecha jest to zeby na filmiku bylo slychac glosy ze skype i gry.

Licze na wasza pomoc ;p.