Program do nagrywania

Witam.

Wydaje mi sie, ze kiedys zakladalem podobny temat ale nvm. Znacie moze jakis darmowy program do nagrywania? aktualnie najbardziej przypadl mi do gustu action! ktorym moge nagrywac w jakosci 720p przy 60fps'ah ale z powodu konczoncej sie licencji trial postanowil zalozyc ten temat. Program musi byc darmowy w pelni darmowy,nie przeciazac zbytnio komputera no i nagrywac w przyzwoitej jakosci. (fraps odpada)

Licze na wasza pomoc :).

OBS

msi afterburner

Z tego co wiem to Xfire nagrywa filmiki i to w dobrej jakości, ale szykuj sporo miejsca na dysku :)

W sumie zapomniałem o jeszcze jednej opcji. Jeśli masz kartę nvidii z serii 600+ to spokojnie możesz korzystać z tego oprogramowania dostępnego wraz z Nvidia Experience.

Dokładnie tak jak napisał Xaorus. Jeśli masz karte nvidii 600+ to możesz nagrywać filmiki przez Shadow Play który jest w oprogramowaniu karty.

niestety posiadam karte graficzna z innej firmy :(, anyway sprawdze polecane programy i jak odpowiem czy przypadly mi do gustu :).

Witam.

Wydaje mi sie, ze kiedys zakladalem podobny temat ale nvm. Znacie moze jakis darmowy program do nagrywania? aktualnie najbardziej przypadl mi do gustu action! ktorym moge nagrywac w jakosci 720p przy 60fps'ah ale z powodu konczoncej sie licencji trial postanowil zalozyc ten temat. Program musi byc darmowy w pelni darmowy,nie przeciazac zbytnio komputera no i nagrywac w przyzwoitej jakosci. (fraps odpada)

Licze na wasza pomoc :).