Witam.
Wydaje mi sie, ze kiedys zakladalem podobny temat ale nvm. Znacie moze jakis darmowy program do nagrywania? aktualnie najbardziej przypadl mi do gustu action! ktorym moge nagrywac w jakosci 720p przy 60fps'ah ale z powodu konczoncej sie licencji trial postanowil zalozyc ten temat. Program musi byc darmowy w pelni darmowy,nie przeciazac zbytnio komputera no i nagrywac w przyzwoitej jakosci. (fraps odpada)
Licze na wasza pomoc .
Program do nagrywania
OBS
msi afterburner
Z tego co wiem to Xfire nagrywa filmiki i to w dobrej jakości, ale szykuj sporo miejsca na dysku
W sumie zapomniałem o jeszcze jednej opcji. Jeśli masz kartę nvidii z serii 600+ to spokojnie możesz korzystać z tego oprogramowania dostępnego wraz z Nvidia Experience.
Dokładnie tak jak napisał Xaorus. Jeśli masz karte nvidii 600+ to możesz nagrywać filmiki przez Shadow Play który jest w oprogramowaniu karty.
niestety posiadam karte graficzna z innej firmy , anyway sprawdze polecane programy i jak odpowiem czy przypadly mi do gustu
.
Witam.
Wydaje mi sie, ze kiedys zakladalem podobny temat ale nvm. Znacie moze jakis darmowy program do nagrywania? aktualnie najbardziej przypadl mi do gustu action! ktorym moge nagrywac w jakosci 720p przy 60fps'ah ale z powodu konczoncej sie licencji trial postanowil zalozyc ten temat. Program musi byc darmowy w pelni darmowy,nie przeciazac zbytnio komputera no i nagrywac w przyzwoitej jakosci. (fraps odpada)
Licze na wasza pomoc .