Kiedys widzialem taki fajny program do wylaczania na czas grania procesy nie potrzebne systemowi. Program dzieki temu optymalizowal komputer na czas gry. Wlasnie go poszukuje. Moglby ktos mi zapodac jego nazwe?
Program do wylaczania procesow
Np. GameBooster, Gboost.
ok dzieki.
np. tune up utiles jeśli masz to tam jest tryb turbo albo samemu powyłączać zbędne usługi
menadżer zadań ba dum tss (służy do wyłączania procesów i jest odrazu na kompie)
a z pozostałych to GameBooster (czy jakoś tak)
menadżer zadań ba dum tss (służy do wyłączania procesów i jest odrazu na kompie)a z pozostałych to GameBooster (czy jakoś tak)
No dobra no ale jak ktoś nie wie, które procesy można wyłączyć, a których nie można? No właśnie więc użyje programu.
Polecam zapisanie się do bety Razer Game Booster, ja czekałem na akceptacje jakiś tydzień.
Program jest dobry, wrzuca się do niego skrót gry i w momencie odpalania wyłącza wszystkie zbędne procesy, a po zakończeniu gry wszystko przywraca do normy. Plus do tego ma możliwość wyświetlania ilości fps w grze oraz nagrywania, coś jak fraps.
Stronka z zapisami:
Grotesk czyli tak samo jak game booster
Ostatnio dodali takie opcje; p
Kiedys widzialem taki fajny program do wylaczania na czas grania procesy nie potrzebne systemowi. Program dzieki temu optymalizowal komputer na czas gry. Wlasnie go poszukuje. Moglby ktos mi zapodac jego nazwe?