Program sprawdzający IP graczy

czy istnieje jaki spgram, który umozliwia sprawdzenie IP dowolnego gracza, bez jego wiedzy. Dodatkowo pokazuje ping takiej osoby. Ciekawi mnie czy dzięki temu lub innemu softowi da się ,,ukrasc'' hosta w roomie i przydzielic go sobie, co automatyczne zmiejsza nasz ping i ulatwia grę?

Może to dziwne czemu mnie to ciekawi, ale w jednej grze jest cwaniak, co wszystkim laguje i cały czas ma hosta w roomie, przez co on oczywiscie laga nie ma.

Haha przydałoby się do Modern Warfare 2.

Niestety nie wiem czy coś takiego istnieje.

Ale, jeżeli w samej grze nie ma narzędzia do sprawdzania pingu graczy [tak jak w sieciowych FPS] to czy to jest nielegalene? Jak sądziecie?

Pytasz nas czy jeżeli w jakiejś grze nie można sprawdzić pingu innych jest to nielegalne? :o

Lac na to! Chodzi o przechwytywanie hosta. To wszystkich graczy najbardziej boli.

Co to znaczy "przechwytywanie hosta"? I o jaką w ogóle grę chodzi?

Chodzi o CoD Modern Warfare 2, w którym jak wiadomo brak dedykowanych serverów, przez co gracz jest hostem, co przekłada się na gorszy komfort gry ;]

czy istnieje jaki spgram, który umozliwia sprawdzenie IP dowolnego gracza, bez jego wiedzy. Dodatkowo pokazuje ping takiej osoby. Ciekawi mnie czy dzięki temu lub innemu softowi da się ,,ukrasc'' hosta w roomie i przydzielic go sobie, co automatyczne zmiejsza nasz ping i ulatwia grę?

Może to dziwne czemu mnie to ciekawi, ale w jednej grze jest cwaniak, co wszystkim laguje i cały czas ma hosta w roomie, przez co on oczywiscie laga nie ma.