Programik

Witam!

Może wy wiecie czy (w ogóle istnieje) program do przeróbki nagranego filmów na coś ala kreskówkę.

Podam przykład. Mamy nakręcony krótki filmik (10-20 sekund) gdzie osobnik płci męskiej uderza w worek treningowy. I czego ma dotyczyć zmiana, otóż przerobienia całego filmiku na rysunkowy (chyba nie muszę tłumaczyć jak wygląda filmik rysunkowy). "Góglowałem" sporo, ale niestety nic interesującego nie znalazłem.

Pozdrawiam,

Shei.

Spróbuj rozdzielić może film na poszczególne klatki a potem na te zdjęcia ponakładać efekt i następnie jakimś programem złożyć. Po pierwsze możesz ustawić efekt opóźnienia poszczególnych klatek przez co nabierze to bardziej bajkowego klimatu, po drugie masz multum programów do obróbki grafiki i typów takich efektów jest jeszcze więcej.

Powinny być jakieś programy umnożliwiające korzystanie z dodatkowych lub wbudowanych filtrów służących do regulacji kontrastu,palety barw i histogramu poszczególnych klatek. Nie podam Ci niestety konkretnych programów. Pewnym jest, że w pierwszym lepszym tego nie znajdziesz.

Witam!

Może wy wiecie czy (w ogóle istnieje) program do przeróbki nagranego filmów na coś ala kreskówkę.

Podam przykład. Mamy nakręcony krótki filmik (10-20 sekund) gdzie osobnik płci męskiej uderza w worek treningowy. I czego ma dotyczyć zmiana, otóż przerobienia całego filmiku na rysunkowy (chyba nie muszę tłumaczyć jak wygląda filmik rysunkowy). "Góglowałem" sporo, ale niestety nic interesującego nie znalazłem.

Pozdrawiam,

Shei.