Programik

Witam

Potrzebuje programik w ktorym bede mogl dodac do wlasnego filmiku muzyke jak to jest w Teledyskach.

W ktorym bede mogl dodawac "DUBBING" jak to jest w filmach,oraz rozne dziwieki jak np.wystrzal z Gnata...

Prtosze o podawanie linkow i krotkich wypowiedzi co Wy sadzicie o tym wlasnie programie [ Jesli to jest mozliwe ].

Za wszelkie odp. z gory dziekuje ;)

Movie maker microsoftu, sony vegas.

Takich rzeczy nie pisze sie na forum, tylko w googlach. Jest w pyte programów, i w chuuuuuuuuuuk dużo recenzji o nich. WTF?

Sony Vegas pro 9/10 wg mnie jeden z najlepszych programów do obróbki video. Prosty w obsłudze pozwala na dodanie sciezki dzwiekowej badz jej usuniecia z filmików , wiele rożnych efektów itp:)

Wg mnie lepszy jest tylko Adobe After effect ale to juz dla ludzi którzy maja czas i lubia sie bawic gdyz program potrzebuje sporo czasu do jego ogarnięcia

Ok wielkie dzieki.Temat Zamkniety.

Ps.@Volgard Sorki ale temat pisalem w szkole a zeby korzystac ze szkolnego PC czeba zabulic ja pisalem w momencie kiedy nie bylo pan,wiec nie zrozum mnie zle ale ni bylo czasu na rycie w Googlach a potrzebowalem ten program na informatyke :lol:

Temat został zamknięty. Powód: Więc zamykam temat.

Witam

Potrzebuje programik w ktorym bede mogl dodac do wlasnego filmiku muzyke jak to jest w Teledyskach.

W ktorym bede mogl dodawac "DUBBING" jak to jest w filmach,oraz rozne dziwieki jak np.wystrzal z Gnata...

Prtosze o podawanie linkow i krotkich wypowiedzi co Wy sadzicie o tym wlasnie programie [ Jesli to jest mozliwe ].

Za wszelkie odp. z gory dziekuje ;)