Znacie jakieś darmowe programy do naprawy rejestru, błagam o pomoc, bo co kilka minut mam bluescreena.
Programy do naprawy rejestru (darmowe)
Jeśli myślisz, że istnieje program, który robisz "klik" i naprawia wszystko to się trochę przeliczyłeś
Ogólnie takich programów do "naprawiania" rejestru jest sporo, jednakże trzeba umieć je obsługiwać. Przykładowym jest np. ComboFix albo FRST. Ktoś jednak obeznany z nimi musiałby ci napisać skrypt do wykonania.
Ja osobiście polecam skorzystać z pomocy forum "dobreprogramy" sami kilka razy mój komputer uratowali przed formatem, więc mogę szczerze polecić
Jeśli myślisz, że istnieje program, który robisz "klik" i naprawia wszystko to się trochę przeliczyłeś Ogólnie takich programów do "naprawiania" rejestru jest sporo, jednakże trzeba umieć je obsługiwać. Przykładowym jest np. ComboFix albo FRST. Ktoś jednak obeznany z nimi musiałby ci napisać skrypt do wykonania. Ja osobiście polecam skorzystać z pomocy forum "dobreprogramy" sami kilka razy mój komputer uratowali przed formatem, więc mogę szczerze polecić
dll files fixer uratował przed chwilą mojego kompa, z 1400 błędów zrobiło się 0, a system włącza się w 10 sekund, a nie 40 jak wcześniej (temat do zamknięcia)
Znacie jakieś darmowe programy do naprawy rejestru, błagam o pomoc, bo co kilka minut mam bluescreena.