Project Powder

ahaaaa xD wiem u ktÓrej babki ja też thx :DD

Witam mam problem 1 dzień grałem a na drugi właczam wpisuje haslo i wyskakuje mi :Code filed ( tu sa jakieś cyfry) The game security module update has field I co zrobić zrobiłem reinstal i dalej ;d

Ja ściągnełem,włączyłem,Run.exe zaliczył zgon i moja przygoda z tą grą się skończyła a lubię sportowe gierki,znaczy głównie grałem w golf i specjalnie nie ma innych ale i tak lubię.

da sie tutaj jakos kupic te ory ? czy tylko po planszy czasami wypadaja?

Chyba nie ma opcji trade a z reszta często sie je dostaje

zostalem mile zaskoczony. spodziewalem sie niegrywalnego gnita, a w to da sie grac. oczywiscie mam na mysli krotkie sesje, raz na pare dni. w innych przypadkach gra sie nudzi.

Gram gram i grać dalej będę gra genialna i nie nudzi się za bardzo a do tego dopiero OB

zrazilo mnie to, ze raz kupiony sprzet, wygasa po paru dniach. moja taktyka gry raz na pare dni odpada...

zal, ze nie moglem zmienic nazwy zawodnika. jest ta nazwa, ktorej uzylem przy tworzeniu konta.

Dzz bez ubrań tez sie da grac :D

Ja mam jakoś 6 lvl i jeszcze mam ubranka

jakie nicki macie? moj jest zassysa... karza111

jamajkapl zapraszam do gry Dzz wysłane ponownie

ahh to ty mnie zaprosiles, a ja odrzucilem;p . jak mozesz to wyslij ponownie, poniewaz ja sie w tym nie lapie jescze;p

Project Powder to gra dla miłośników gier typu: wejdź wciśnij rdy i GO!.W grze głównym celem jest jeżdżenie na snowbordzie. Na samym początku gry robimy sobie postac wybieramy albo chołopaka albo dzewczyne lub.. no nie wiem co to jest xD może chlopak może dzewczyna hmmm...nazwijmy to babo-chłop^^gdy już wybierzemy wybieramy channel mamy d owyboru : dla lvlei 1-3 ,1-11 i dla wszystkich.Gdy juz wejdzemy do gry wybieramy sobie server i to nie wszystko!(Jak sami zauważyliście w tej grze jest dużo wybierania^^)A więc do rzeczy wybieramy sobie styl jazdy: normalny wyścig,Coin czyli zbieranie monet lub battle atakowanie przeciwników.Gdy juz wybierzemy wszystko xD nareszcie wciskamy rdyy lub start w przypadku gdy jesteśmy liderami rooma i...JAZDA!! ;) ;)