Project Powder to gra dla miłośników gier typu: wejdź wciśnij rdy i GO!.W grze głównym celem jest jeżdżenie na snowbordzie. Na samym początku gry robimy sobie postac wybieramy albo chołopaka albo dzewczyne lub.. no nie wiem co to jest xD może chlopak może dzewczyna hmmm...nazwijmy to babo-chłop^^gdy już wybierzemy wybieramy channel mamy d owyboru : dla lvlei 1-3 ,1-11 i dla wszystkich.Gdy juz wejdzemy do gry wybieramy sobie server i to nie wszystko!(Jak sami zauważyliście w tej grze jest dużo wybierania^^)A więc do rzeczy wybieramy sobie styl jazdy: normalny wyścig,Coin czyli zbieranie monet lub battle atakowanie przeciwników.Gdy juz wybierzemy wszystko xD nareszcie wciskamy rdyy lub start w przypadku gdy jesteśmy liderami rooma i...JAZDA!! ;)
Project Powder
Normalnie super , extra wypas , tylko jak mam ocenić gre jak nawet nie dałeś linka ?
dziwna skala. 5-10? a dlaczego nie 1-5?
A jest tu kupywanie innych desek strojów i czy mozna robić triki czy poprostu cały czas sie jedzie w duł?
Zobaczę pogram i może recke napisze ale to już jak będę miał chęć
Do d*py ta gra
tak kupujemy stroje, i inne pierdoły i jak jeździmy to z góry na dół i robimy triki mi się podoba
Walus zastanawia mnie czy zrobiłeś coś w grze prucz stworzenia postaci.
Mnie też^^
Pograłem zobaczyłem i grać nadal będę gra jest dla mnie fenomenem wśród gier sportowych online jak by ktoś chciał się zemną zmierzyć to piszcie do jamajkapl
Jakby co luw11 to mła
Ja nie chce se siary robić ^^ bo i tak prawie zawsze ostatni kończe . Jak coś mam nick massinio i gram zawsze na servie dla wszystkich lvli
jeśłi wyścig jest na 3 osoby zazwyczaj jestem pierwsyz jeśłi na 8 to drugi lub 3 serio
i mam pytanie czy wam teżco jakiś czas sie włacza taka ikonka we apolgizer czy coś a potem sie gra wyłącza HELP PLISS!! nie moge przez to grać
Ja piarwszy byłem tylko raz na trybie ze zbieraniem kasy ale w tedy byłem tylko ja i inny jakiś koleś
aha i wie ktoś co z ty moim problemem??? pliss help
ahhh...nie będę kombinował z tym ściągam od nowa gre
Warn za Dublowanie postów.
Co robi sie z tym Ore co sie czasem dostaje po walce bo mam już 3 i nie wiiem co z tym zrobić?
chyba nic nie wiem
Brożek-Kupujesz u takiej babki takie pudełko a potem wkładasz tam ore i wybierasz diament