Project Powder

Project Powder –MMO, różniący się od innych, nie chodzimy tu z „aksem” lub „różdzkom” ,tylko śmigamy na desce snowboardowej,i to śmiganie dostarcza nam radości co nie miara!

Zacznijmy od początku,gdy wchodzimy do gry wybieramy jedną z trzech postaci i edytujemy jej wygląd , niestety mamy do wyboru tylko kilka fryzur,ubrań i tym podobnych pierdółek.

Wybieramy jeden z trzech dostępnych channeli z przedziałem na lvle , i zaczynamy zabawę! W pokoju gry widać awatary graczy które mogą gestykulować różne emocje(płacz,śmiech etc.),a nawet(uwaga,uwaga!) rzucać śnieżkami (cóż za zabawa..).

Gdy już wszyscy zgromadzeni gracze w pokoju klikną przycisk „ready” ,zaczyna się zabawa.

Ścigamy się z nawet 7 innymi graczami na jednej z wielu map,możemy wykonywać wiele ewolucji,a sama jazda dostarcza radości co nie miara.

Mamy dostępny jeden z trzech trybów zabawy .

-Wyścig (wszystko jasne)

-Zbieranie gwiazdek (najeżdżamy na gwiazdki kto ich najwięcej zdobędzie wygrywa)

-Walka (podczas jazdy ,walczymy jednocześnie z graczami używając różne przedmioty)

Kasa z wyścigów i doświadczenie leci szybciorem.Ilość graczy nie zachwyca – oby gra nie podzieliła losu Kicks Online (RIP).

Mapy/tory wyścigów mnie pozytywnie zaskoczyły,nie ma niewidzialnych ścian,jak spadniesz to spadniesz na sam dół,nie zatrzymasz się w połowie na niewidzialnej kładce. Istnieje wiele skrótów które pomagają bardziej obeznanym graczom.

Co do kwestii graficznej ,jest ona na przyzwoitym poziomie ,nasze ewolucje są bardzo efekciarskie.Na początku gry (1-5lvl) mamy wysyp klonów ,lecz potem dzięki sporej ilości ubrań,zaczynamy się wyróżniać tłumu. Item Mall w grze nie jest przegięty.

Jest to streszczenie gry w sporym skrócie! Zapraszam do gry,bo sam nie sądziłem że może ona dać tyle frajdy.

LINK DO GRY http://projectpowder.outspark.com/

PLUSY :

+Efekciarskie tricki na skateboardzie

+Nie przesadzony ITEM MALL

+Gameplay

+Przyjemna oprawa graficzna

+Ilość i otwartość map

MINUSY :

-Mała popularność gry =mała ilość graczy.

-Bugi na niektórych mapach

OCENA 8+/10

Przyznam ze mnie zaciekawilo. Chyba zasyssne (wstaw linka) troche glupio z playerami ale snowboarda lubie

Ohhh, podjarałeś mnie :P. Jaki masz nick?

Już zasysam jakby co to ja vXvPL

Gra jest dobra , fajnie się gra , ale jest jeden wielki -- , gracze! tak , niektórzy potrafią nawet przelecieć całą mapkę po pierwszym wyskoku... inni potrafią jechać przed siebie na patrząc na przeszkody czy pagórki , jeszcze inni potrafią Cię popchnąć i ... boo nie możesz wstać... miałem takie coś po kilkanaście razy i zdecydowałem się opuścić grę , nie wiem jak teraz ale wcześniej trafić na coś takiego nie było trudno.

Do tych graczy ,miałem dzisiaj sytuacje że dwóch kolesi było po pierwszym wyskoku na finiszu -.- Ale to pierwszy raz mi się zdarzyło i mam nadzieje że nie ma takich h4xów zbyt dużo.

A co do popchnięć ,to co ty mówisz? Że wstać potem nie możesz? :D

Mój nick w grze - Volgerd

Nie mogłem :P po prostu wstać się nie dało do końca.

Grałem nawet fajne ale jest jeszcze jeden minus Item Shop strasznie wkurzający.

Na moim poziomie tam prawie każdy gracz ma coś z IS'a wszyscy się wyróżniają że tak powiem.

Przestałem grać przez ten ***** Item Shop.

@Soiken - musiałeś mieć buga jakiegoś,ja tak nie miałem nigdy ,więc już naprawili :P

Więc zapraszam ,jak coś pisać na gg :)

Wątpię żeby to był bug :P no ale jak już niema to gites.

@RoxX , ten item shop nic nie zmienia , a ludzie mają bo unich za kilka $ można już wykupić kilka rzeczy z item shop'a , oni się różnią tylko wyglądem :P

Co do recenzji to fajna i ciekawa, ale imo za krótka.

No i jest jeszcze jeden minus bym dopisał - trzeba miec klawiature lepszą niż za 3 dychy. Standard w tanich klawiaturach to mozliwosc wcisniecia do 3 przyciskow naraz, a w tej grze non stop trzeba dusic 4-5 przyciskow. Ja wlasnie przez to skonczylem z grą, bo jak skakałem to nie mogłem skręcać w prawo bo mi klawiatura piszczała O.o Co prawda teraz już kupiłem sobie porządną klawiaturę (za 270zl...), ale nie ciągnie mnie jakoś spowrotem do gry...

Eee tak , ja mam klawiaturę za 50 zł i jest git , nawet jak masz tylko trzy przyciski zanim Cię zablokuje to i tak możesz wymiatać , tylko trzeba umieć puścić jeden zanim wciśniesz drugi.

Co nie zmienia faktu ze jest to niesamowicie irytujące

Altair - klawiatura za 270 zł,czy ona sama Ci gra? Lewituje? Ma klawisze ze szkła? :D

Dzięki za opinie ,wezmę do siebie na przyszłość.

Wiem wiem, wszyscy mowia ze jestem crazy że se taką kupiłem. Ale tak mnie denerwowała stara klawiatura (miałem jedną klawe przez 8 lat...), że postanowiłem kupić coś naprawde dobrego. A co robi? No z tym ze sama gra (makra), i że klawisze ma ze szkla (no może nie szkła, ale serio mozna sie w niej przejrzeć :P stąd też Mirror w nazwie) to trafiłeś :D. Niestety lewitować nie umie ;/ Jak serio Cie to ciekawi to wpisz sobie w google Razer Lycosa Mirror i lepiej skończmy ten offtop, bo to nie temat o tym.

Project Powder –MMO, różniący się od innych, nie chodzimy tu z „aksem” lub „różdzkom” ,tylko śmigamy na desce snowboardowej,i to śmiganie dostarcza nam radości co nie miara!

Zacznijmy od początku,gdy wchodzimy do gry wybieramy jedną z trzech postaci i edytujemy jej wygląd , niestety mamy do wyboru tylko kilka fryzur,ubrań i tym podobnych pierdółek.

Wybieramy jeden z trzech dostępnych channeli z przedziałem na lvle , i zaczynamy zabawę! W pokoju gry widać awatary graczy które mogą gestykulować różne emocje(płacz,śmiech etc.),a nawet(uwaga,uwaga!) rzucać śnieżkami (cóż za zabawa..).

Gdy już wszyscy zgromadzeni gracze w pokoju klikną przycisk „ready” ,zaczyna się zabawa.

Ścigamy się z nawet 7 innymi graczami na jednej z wielu map,możemy wykonywać wiele ewolucji,a sama jazda dostarcza radości co nie miara.

Mamy dostępny jeden z trzech trybów zabawy .

-Wyścig (wszystko jasne)

-Zbieranie gwiazdek (najeżdżamy na gwiazdki kto ich najwięcej zdobędzie wygrywa)

-Walka (podczas jazdy ,walczymy jednocześnie z graczami używając różne przedmioty)

Kasa z wyścigów i doświadczenie leci szybciorem.Ilość graczy nie zachwyca – oby gra nie podzieliła losu Kicks Online (RIP).

Mapy/tory wyścigów mnie pozytywnie zaskoczyły,nie ma niewidzialnych ścian,jak spadniesz to spadniesz na sam dół,nie zatrzymasz się w połowie na niewidzialnej kładce. Istnieje wiele skrótów które pomagają bardziej obeznanym graczom.

Co do kwestii graficznej ,jest ona na przyzwoitym poziomie ,nasze ewolucje są bardzo efekciarskie.Na początku gry (1-5lvl) mamy wysyp klonów ,lecz potem dzięki sporej ilości ubrań,zaczynamy się wyróżniać tłumu. Item Mall w grze nie jest przegięty.

Jest to streszczenie gry w sporym skrócie! Zapraszam do gry,bo sam nie sądziłem że może ona dać tyle frajdy.

LINK DO GRY http://projectpowder.outspark.com/

PLUSY :

+Efekciarskie tricki na skateboardzie

+Nie przesadzony ITEM MALL

+Gameplay

+Przyjemna oprawa graficzna

+Ilość i otwartość map

MINUSY :

-Mała popularność gry =mała ilość graczy.

-Bugi na niektórych mapach

OCENA 8+/10