Projekt ELO Hell

My League Of Legends

http://www.mylol.pl/

Przedstawiam wam portal publicystyczny.My League Of Legends. Znajdziecie tu najnowsze informacje na temat gry, poradniki, tier listę oraz projekt ELO Hell. Cały świat LoL w pigułce.

Projekt, ma na celu pokazanie jak średni gracz może wyjść z niskiego poziomy ELO do średniego, jeśli zastosuje się do kilku złotych rad. W tym celu wkraczam do piekielnego poziomu 900 ELO i obieram sobie wbicie srebrnej odznaki.

Każda gra jest nagrana, opatrzona screenem, oraz bogatym komentarzem wraz poradami jak poprawić własny poziom gry i wyjść z ELO Hell.

Zwieńczeniem projektu będzie pełen poradnik pod tytułem "Co zrobić by zmaksymalizować własne szanse na wyjście z "Elo Hell".

Zapraszam serdecznie do komentowania, dodawania do ulubionych i .

Pozdrawiam Kasahara.

Wyjście z ELO hell jest możliwe jak potrafi sie grać, idziesz solo top(najbardziej polecam), jungle, mida, i zawsze wycarrujesz gre, elo hell jest po prostu dla slabych graczy, i to że tam ktoś jest i nie potrafi wyjść oznacza że nie potrafi grać, a "nieee jestem w elo hell, juz nie wyjde stad..."

ja mialem elo800+ czesciowo z mojej winy czesciowo przez randomy zdolalem podnies do 1300+ ogolnie gram prawie zawsze random

Całkiem niezły początek ... choć do celu jeszcze daleko .

Będę śledzić postępy . Powodzenia .

Chyba jednak nie będziemy, bo - jak widać na blogu - ktoś zmienił passy na koncie więc dalsza gra jest niemożliwa.

Jeśli jakimś cudem sprawa się wyjaśni, chętnie poobserwuję twoje zmagania. Powodzenia!

Projekt wznowiony. Zapraszam na adres www.mylol.pl oczywiście strona działa również pod starym adresem www.kasaharalol.blogspot.com

Tym razem pokazałem również jak carrować gry innym championem. Zapraszam zajrzenia na stronę, komentowanie oraz dodanie jej do ulubionych.

Jestem również otwarty na wasze pomysły. W planach mam rozwiniecie bloga do ram publicystycznych na wzór znanego wszystkim Elementza.

Jeszcze raz zapraszam - Kasahara.

www.mylol.pl

Update:

- 2 walki ELO Hell, Fiddlestick i Karthus

- 5 najlepszych zagrań i wpadek tygodnia

- Prezentacje nowych skinów dla Janny i Warwicka

- Tier Lista dla niskiego/średniego ELO (0-1700)

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.8. - crracked

najgorzej jest dla osob ktore graja glownie supami / tankami czesto trafia sie taki feed team ze no ni chu chu nie idzie wygrac; ( a ja poprostu kocham grac supami ;( aczkolwiek zdarza sie ze supem sporo sie zmienia ale jak na feeduja to nic nie zdziala sie ;/

najgorzej jest dla osob ktore graja glownie supami / tankami czesto trafia sie taki feed team ze no ni chu chu nie idzie wygrac; ( a ja poprostu kocham grac supami ;( aczkolwiek zdarza sie ze supem sporo sie zmienia ale jak na feeduja to nic nie zdziala sie ;/

Na low nawet nie ma co grać supportami, bo idiotów ciężko wspomagać, a support bez pomocy teamu nie znaczy nic. No, chyba że wiesz że osoba z którą będziesz na lane jest tego warta. Podejrzewam że to właśnie dlatego Kasahara stara się wychodzić z piekiełka korzystając z Carry - nimi najłatwiej ustawić grę.

@Op: byłoby miło gdybyś linkował adresy w kolejnych postach, kopiowanie jest o wiele zbyt mozolne. :)

A może dawaj też statystyki+filmy z porażek .

Przecież daję wszystko po kolei, nie moja wina, że wygrałem 7 raz pod rząd >.> mam walki w zanadrzu, które będę dodawał systematycznie wbiłem już +100 ELO, jest chyba 14 wygranych 5 przegranych totalnie.

Statystyki po pierwszy etapie (from 900 to 1000 ELO)

Ogólnie:

Gier ogółem: 21

Wygrane: 16

Przegrane: 5

Gier AP Carry: 8

Gier AD Carry: 6

Gier Junglerem: 4

Gier Bruiseren: 3

Kills: 243

Deaths: 77

Assists: 243

Kills per game: 11,6

Deaths per game: 3,6

Assists per game: 11,6

KD Ratio: 3,2

KDA Ratio: 6,4

Minions slain: 3673

Minions slan per game: 175

Szczegółowo AP carry:

Gier ogółem: 8

Wygrane: 7

Przegrane: 1

Kills: 99

Deaths: 26

Assists: 97

Kills per game: 12,4

Deaths per game: 3,2

Assists per game: 12,3

KD Ratio: 3,9

KDA Ratio: 7,7

Minions slain: 1637

Minions slan per game: 205

Szczegółowo AD carry:

Gier ogółem: 6

Wygrane: 4

Przegrane: 2

Kills: 69

Deaths: 18

Assists: 32

Kills per game: 11,5

Deaths per game: 3

Assists per game: 5,3

KD Ratio: 3,8

KDA Ratio: 5,6

Minions slain: 1088

Minions slan per game: 181

Szczegółowo Jungler:

Gier ogółem: 4

Wygrane: 4

Przegrane: 0

Kills: 59

Deaths: 12

Assists: 61

Kills per game: 14,75

Deaths per game: 3

Assists per game: 15,25

KD Ratio: 4,9

KDA Ratio: 10

Minions slain: 469

Minions slan per game: 117

Szczegółowo Bruiser:

Gier ogółem: 3

Wygrane: 1

Przegrane: 2

Kills: 26

Deaths: 21

Assists: 53

Kills per game: 8,6

Deaths per game: 7

Assists per game: 17,6

KD Ratio: 1,2

KDA Ratio: 3,75

Minions slain: 479

Minions slan per game: 160

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.8. - crracked

Jak dla mnie to za dużo newsów które nie są związane z projektem i za mało opisanych gier. Rozumiem wsparcie dla streamera, ale pisanie o np. możliwych zmianach w championach to rola nie za bardzo pasująca do projektu, przynajmniej IMO. Podobnie zamieszczanie filmów z fajnymi akcjami, bo to akurat typowy low-ELO gracz może tylko podziwiać i próbować naśladować, co może skończyć się tragicznie.

Tak czy inaczej gratulacje z okazji zdobycia przeszło 100 ELO :)

Dużo update na stronie, zapraszam

Powodzenia, chociaz widze, ze juz zapal opadl po paru dniach...

Wczoraj grałem , mieliśmy że tak powiem OP team , był tank , suppprt itd. oni nic z tych żeczy nie mieli , ale oczywiscie koleś z solo topa w 2 2minucie chciał wysolować mordekaisera , ten go zabił a nasz pro sobie wyszedł , i tak oto przegraliśmy , a mecz był wygrany , wystarczy żeby koleś wchodził im w droge w late game i byśmy wygrali , i tak teamfighty 4v5 dawaliśmy rade , ale bez tanka później się odbiło ...

My League Of Legends

http://www.mylol.pl/

Przedstawiam wam portal publicystyczny.My League Of Legends. Znajdziecie tu najnowsze informacje na temat gry, poradniki, tier listę oraz projekt ELO Hell. Cały świat LoL w pigułce.

Projekt, ma na celu pokazanie jak średni gracz może wyjść z niskiego poziomy ELO do średniego, jeśli zastosuje się do kilku złotych rad. W tym celu wkraczam do piekielnego poziomu 900 ELO i obieram sobie wbicie srebrnej odznaki.

Każda gra jest nagrana, opatrzona screenem, oraz bogatym komentarzem wraz poradami jak poprawić własny poziom gry i wyjść z ELO Hell.

Zwieńczeniem projektu będzie pełen poradnik pod tytułem "Co zrobić by zmaksymalizować własne szanse na wyjście z "Elo Hell".

Zapraszam serdecznie do komentowania, dodawania do ulubionych i .

Pozdrawiam Kasahara.