Projekt EMO

-Czy w grze ma wystepowac odgrywanie postaci? (pewnie bedzie mozna wrzucic Ultime, LoTR Online, czy cos w tym stylu)

Jeżeli system się zawiesza, jest to wina serwera.

Jeśli wypluje Ci 40 gier, wina tego, że baza nie jest jeszcze uzupełniona.

Jeżeli chcecie dodawać pytania, poczekajcie na dodanie odpowiedniej funkcji.

Dodajcie może pytanie:

Ma być to gra f2p, b2p, czy na abonament

Proponowałbym na początku szukania zrobić opcje RPG,FPS,RTS... do wyboru :)

Miecz jego, pięknie zdobiony, ostry jak katana, a tarcza wytrzymuje nawet najsilniejsze ciosy. Jednak cóż Mu po tym, skoro użyć ich skutecznie nie potrafi? Ruchy Jego powolne, ciosy nieprecyzyjne. Miecz sieka powietrze, lecz wroga sięgnąć nie może.

Czyli jednym słowem 46 gier w wyniku miażdży...

Do gry Full Sci-fi wytypował mi Allods Fajne, nie widzę błędów. Przy drugim pytaniu wstępnym kliknięcie dalej nic nie powoduje, ale to chyba przez Chrome'a

Raczej przez dluga rozkmine

Co do Sci-fi... jak wybrales watek fabularny to moze. Jak nie to chyba raczej RF Online albo Cabal :)

Ooo ironio... jak dalem na watek fabularny na tak i aukcje wybralo mi WoWa... a jak na obojetne ale dalem na tak brutalnosc to Lineage2 :D.

Ile to ma zaimplementowanych tytulow?

Aha i chyba jednak szfankuje bo dalem sterowanie WSAD na tak. De fakto w L2 jest ono... ale jest kompletnie nie uzyteczne :)

Ale jest... - Slod

No no to tak jak by dac sloniowi spadochron. :). na bank sie otworzy... ale i tak pod jego ciezarem jebnie na glebe :)

I własnie tak jest cokolwiek wam udostępniać. Baza nie jest uzupełniona i nie będzie działała tak jak powinna, im szybciej to zrozumiecie tym szybciej ja przestane dostawać białej gorączki. Przez to że to wczesna wersja beta i na razie usprawnienie wyszukiwania nie jest naszym priorytetem wypluwa takie gry. W momencie kiedy system będzie sprawny, przejdziemy do uzupełniania bazy.

I własnie tak jest cokolwiek wam udostępniać. Baza nie jest uzupełniona i nie będzie działała tak jak powinna, im szybciej to zrozumiecie tym szybciej ja przestane dostawać białej gorączki. Przez to że to wczesna wersja beta i na razie usprawnienie wyszukiwania nie jest naszym priorytetem wypluwa takie gry. W momencie kiedy system będzie sprawny, przejdziemy do uzupełniania bazy.

Spokojnie RMK nie denerwuj sie misaczq :)

Imo za dużo pytań dotyczących tego czy ma być to klimat fantasy czy nam współczesny. Wystarczyłoby ograniczyć się do jednego pytania, a nie dopytywać, czy wole miecze, lasery czy zapach prochu. Powinno to być bardziej drzewko decyzyjne. Wybieram fantasy - to nie jestem pytany o helikoptery. Wybieram sf - to pytania sprawdzające czy wole mechy, samodzielne strzelanie czy strategie ekonomiczne w tych realiach.

Dwóch śmiałków spróbowało przeciwstawić się bestii. Bestii dzikiej, nieposkromionej, tajemniczej... Widziała ją jedna osoba - MietekssM, lecz nie było wiadomo czy jest duża czy mała, powolna czy szybka. Jedno było wiadome - była skuteczna. Wkradała się do wiosek i wprowadzała w nich chaos. Jednak jej czas dobiegał końca. MietekssM i Mr.Hania wspólnymi siłami postanowili ją wytropić i ubić. Temu pierwszemu znane było miejsce jej pobytu, temu drugiemu sposób jej unicestwienia. Tropy poprowadziły ich jak po sznurku do jej jamy. Wtedy inicjatywę przejął Mr.Hania. Jego topór i siła nie dały szans wielkiemu, skrzydlatemu potworowi. Świat mógł odetchnąć z ulgą...

Błąd 46 gier znaleziony i usunięty. Wszelkie podziękowania i gratulacje to do Hani, on wszystko naprawił. Ja go tylko doprowadziłem do źródła problemu.

Dwóch śmiałków spróbowało przeciwstawić się bestii. Bestii dzikiej, nieposkromionej, tajemniczej... Widziała ją jedna osoba - MietekssM, lecz nie było wiadomo czy jest duża czy mała, powolna czy szybka. Jedno było wiadome - była skuteczna. Wkradała się do wiosek i wprowadzała w nich chaos. Jednak jej czas dobiegał końca. MietekssM i Mr.Hania wspólnymi siłami postanowili ją wytropić i ubić. Temu pierwszemu znane było miejsce jej pobytu, temu drugiemu sposób jej unicestwienia. Tropy poprowadziły ich jak po sznurku do jej jamy. Wtedy inicjatywę przejął Mr.Hania. Jego topór i siła nie dały szans wielkiemu, skrzydlatemu potworowi. Świat mógł odetchnąć z ulgą...Błąd 46 gier znaleziony i usunięty. Wszelkie podziękowania i gratulacje to do Hani, on wszystko naprawił. Ja go tylko doprowadziłem do źródła problemu.

Albo jesteś bardzo dziwny, albo masz talent, a może to i to : P.

Gratulacje dla wszystkich śmiałków, którzy podjeli się i zrealizowali program EMO ;).

Jestem dziwny. Wszyscy mi to mówią...

By nie zakładać tematu - żyje ten projekt emo jeszcze? Czy buried alive?

Dołączam się do pytania.

Ja także. Hania? Jak emo leci?

EMO jak emo, ściął sobie żyły i leży. I tyle o nim słyszano.

Co wy gadacie... EMO się ogarnął i postanowił pójść na solarkę.

kulag.png