Projekt PBF

Witajcie, ostatnio wpadłem na taki pomysł aby stworzyć forum poświęcone grą PBF, jak sama nazwa wskazuje użytkownicy będą mogli tam tworzyć i publikować swoje gry PBF a następnie co Miesiąc użytkownicy będą głosowali na najlepszy PBF.

Ale do tego pomysłu potrzeuje grupe ludzi (moderatorów itp.) aby wspomogli mnie w stworzeniu forum.Forum będzie na początku na darmowym hostingu a jeśli się rozkręci zakupie hosting.

Oczywiście moderatorzy muszą być ogarnięci więc 11 latkowie nie wchodzą w grę.

Mam nadzieje, że zainteresuje was ten pomysł i chętnych zapraszam pod tematem :)

Podanie:

Umiejętności:

Co chcesz robić:

Czy masz dużo wolnego czasu:

Kontakt: PW albo GG: 42785943

Członkowie:

Karana - Administrator

poświęcone grą PBF

the f*ck?

11 latkowie nie wchodzą w grę

Rozumiem, że masz 12?

Teraz nasuwa się pytanie, po co robić dodatkowe forum, jak mamy je tutaj?

Wpukaj w google PBF. Drugi link - wikipedia.

Można, a wręcz powinno się zrobić nowe forum, bo PBF nie można zrobić tylko w jednym temacie. Trzeba robić nowe działy, tematy itp.

Pozdro

Te gry forumowe są tylko namiastką prawdziwego PBF (Play By Forum). Z kumplem kiedyś próbowaliśmy coś takiego zrobić ale nam nie wyszło.Więc jestem za tym pomysłem.Lat mam 20 i dużo czasu wolnego więc w miarę możliwości mogę pomóc. Na start mój kumpel mógłby przenieść swoje plany systemu PBF na twoje forum i można by od razu grać ;)

Spox podaje moje GG Niewiara

Niewiara chcesz pomogać?

GG: 42785943

Zapraszam reszte graczy do pomocy.

Koyiro Dla twojej wiadomości mam 15 lat a forum o PBF jest przydatne bo nie idzie umieścić gier PBF w 1 temacie...

Ogólnie do PBF-a trzeba mieć osobne subfora na karty postaci itp.

Jest ktoś chętny jeszcze na grę w PBF-a ;) ?

Witajcie, ostatnio wpadłem na taki pomysł aby stworzyć forum poświęcone grą PBF, jak sama nazwa wskazuje użytkownicy będą mogli tam tworzyć i publikować swoje gry PBF a następnie co Miesiąc użytkownicy będą głosowali na najlepszy PBF.

Ale do tego pomysłu potrzeuje grupe ludzi (moderatorów itp.) aby wspomogli mnie w stworzeniu forum.Forum będzie na początku na darmowym hostingu a jeśli się rozkręci zakupie hosting.

Oczywiście moderatorzy muszą być ogarnięci więc 11 latkowie nie wchodzą w grę.

Mam nadzieje, że zainteresuje was ten pomysł i chętnych zapraszam pod tematem :)

Podanie:

Umiejętności:

Co chcesz robić:

Czy masz dużo wolnego czasu:

Kontakt: PW albo GG: 42785943

Członkowie:

Karana - Administrator