Projekt Real Life Raid oraz karczma RG

Witam serdecznie.Chciałbym wam zaprezentować projekt na który wpadli fani gier oraz książek fantasy który moim zdaniem jest bardzo ciekawy i na pewno zadowoli każdego miłośnika owego gatunku. przedłużając zapraszam do obejrzenia filmu

Chciałbym także wszystkich mieszkających Katowic oraz jego okolic(niestety ja na mazurach:/) na odwiedzenie Karczmy pod Rudym Goblinem który jest kierowany dla wszystkich fanów fantasy oraz gier takich jak World of Warcraft,Diablo 3 itp, Jet to bardzo klimatyczne miejsce i każdy fan fantasy znajdujący się w okolicach Katowic nie może ominąć tego miejsca obojętnie. Zapraszam na film który przedstawia otwarcie karczmy na której pojawił się także Patryk Rojo Rojewski. Zapraszam do obejrzenia bardzo klimatycznego miejsca dla osób kochających coś co nie jest rzeczywistością :D

Czemu na Dolnym czegoś takiego nie ma ;__;

Jak ja żałuję że nie ma czegoś takiego na mazurach z resztą tutaj mało kto w coś gra :P Większość poznanych graczy to Kraków i jego okolice na drugim miejscu Warszawa i trzecie Wrocław. W gry MMORPG gram ok 13 lat i nigdy nie spotkałem osoby z moich regionów bolesna prawda ::P Co do Karczmy jest mega nie ma to jak klimat oraz obok osoby które rozumieją ciebie i twoje zainteresowania i na dodatek przy piwku :D Ahh trzeba się tam kiedyś wybrać może jeszcze w tym roku.

Zayebiście by było,ja akurat mam do Wro blisko :D. Ale ja bardziej ze sceny fandomu nerdowskiego :D (czyt. Larpy,sesje RPG,karcianki kolekcjonerskie) :D

jestem ciekaw co z tego wyjdzie ;) mają jakąś stronkę ?

tutaj jest ich fanpage www.facebook.com/RealLifeRaid oraz wszystkie informacje

dlaczego mnie nie dziwi to ze fatty jest pomyslodawca :P

Szkoda ,że u mnie takiego czegoś nie ma :(

Witam serdecznie.Chciałbym wam zaprezentować projekt na który wpadli fani gier oraz książek fantasy który moim zdaniem jest bardzo ciekawy i na pewno zadowoli każdego miłośnika owego gatunku. przedłużając zapraszam do obejrzenia filmu

Chciałbym także wszystkich mieszkających Katowic oraz jego okolic(niestety ja na mazurach:/) na odwiedzenie Karczmy pod Rudym Goblinem który jest kierowany dla wszystkich fanów fantasy oraz gier takich jak World of Warcraft,Diablo 3 itp, Jet to bardzo klimatyczne miejsce i każdy fan fantasy znajdujący się w okolicach Katowic nie może ominąć tego miejsca obojętnie. Zapraszam na film który przedstawia otwarcie karczmy na której pojawił się także Patryk Rojo Rojewski. Zapraszam do obejrzenia bardzo klimatycznego miejsca dla osób kochających coś co nie jest rzeczywistością :D