Projekt S A D Z A W K A [PS]

WAŻNE: jeśli jesteś casualem lub noobem zignoruj to ogłoszenie!

Szukamy aktywnych i doświadczonych graczy zainteresowanych grą na poziomie. Gildia powstała z myślą o speedclearowaniu instancji w zwartej grupie graczy którzy wiedzą co robią.

Sadzawka jest główną gildią pve, co za tym idzie wymagane jest reprezentowanie gildii przez 80% czasu gry jeśli chodzi o pve, serwer na którym grasz nie gra roli.

Aby dostać się do gildii należy przetrwać okres próbny, podczas którego ocenimy czy kandydat się nadaje.

Na okres próbny przyjmujemy graczy z ts3, dobrym headsetem i postacią na 80lvl wyposażoną w egzotyczny sprzęt, którzy pozytywnie przeszli wstępną rozmowę.

*okres próbny kończy się kiedy uznamy to za stosowne

*zastrzegamy sobie prawo do wyrzucenia gracza podczas okresu próbnego bez podania powodu

Jeśli jesteś zainteresowany napisz do jednego z naszych oficerów:

Samoras.2068

MadeInChina.7086

bulekman.9805

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA

Rozmowa wstępna, okres próbny, " zastrzegamy sobie prawo".

Co będzie następne? Życiorys ze zdjęciem, grupa krwi, pisemne zobowiązanie do bycia on line 6 godzin dziennie.

Co się porobiło.

Testy na Hiv - check

Testy na wiarygoność pólci - check

Potwierdzenie od notariusza wiarygodności aktu urodzenia - check co by się małolaty nie wbiły

Potwierdzenie przez innego notariusza z innej miejscowości, że pierwszy notariusz ma uprawnienia - check

Rachunek, zdjęcia specyfikacji na której grasz co by ci, nie lagowało - check

ZAŚWIADCZENIE Z URZĘDU PRACY, ŻE JESTEŚ BEZROBOTNY, bo z nobami co grają po 2 godz nie będziemy gadać - check

Jak coś jeszcze się przypomni to napiszemy

Proponowałbym poprawić wymagania na te powyżej :P

Chcemy uniknąć ludzi bez krzty skilla i wiedzy dotyczącej mechaniki gry. Gdybyście obaj posiadali takowe pewnie nie musiałbym tego pisać. Nie nastawiamy się na masy (jak na razie mamy ekipę około 10 osó B). Jesteśmy (z tego co mi wiadomo) pierwszą polską gildią o nastawieniu hardcore pve. Nasze "wymagania" są sprecyzowane w taki sposób ażeby sprawnie wyeliminować zainteresowanych, którzy nie pasują do profilu naszego członka. Dziękuję :)

P.S.

Jeśli grasz 2 godziny dziennie to nie zawracaj sobie głowy :)

Pierwsza i jedyna zapewne poniewaz w gw2 nie ma po co nastawiac sie na hardcore pve . Farmienie golda , bo to jedyne co mozna miec z inst ( jak ma sie juz swoj gear ) nie ma sensu . Zdobedziesz legendarke + asc bizu i tyle ...

Można śrubować czasy na poszczególnych dungach, bossach. Jest strona w world rekordami. Swoich filmów jeszcze nie mamy ale jak chcesz zobaczyć jak wygląda hardcore pve w GW2 odsyłam na yt. Sprawdź profile gildii Define [HC] i Retaliate [rT].

Nie wiem, cz to nie Ty masz na innym forum nick "Pasibrzuch".

Hardcore PvE powiadasz. Jeżeli jesteście tą samą osobą, to ostatnio narzekałeś na ten tryb - vide kłótnia z Xarem.

Nie szukacie casuali skoro gra jest casuolowa ?

Gracze ''Hardcore'' już dawno z Gw2 poodchodzili, więc raczej nie wróże wam wielu zgłoszeń...

Robienie instancji w jakiejkolwiek grze mmo z gildią bez żadnego wipe'a, badz smiesznych błędów kogoś z drużyny z których można się pośmiać, to tak jakby grały w tą grę worki mięsa. To jest tylko moja opinia.

Tylko w tej grze nic się nie osiągnie to nie widzę sensu tutaj powagi poza fanem z druzyny

Pasibrzuch to nasz kumpel z gildii :> Oczywiście, że nie tylko siedzimy z żyłą na czole na nocnikach i nie farmimy tych dungów 24/7 dni w tygodniu. :D Jednak kiedy robimy coś wspólnie staramy się żeby wyszło to jak najlepiej. Przepraszam bardzo jeśli uraziłem kogokolwiek tym postem. Po prostu wierzymy w potencjał polskiego community w GW2. Z upływem czasu postaramy się dodawać jakieś filmy z pokazem naszych "umiejętności" :> Gracze są na prawde różni. Nikogo nie dyskryminujemy ale założenie gildii jest takie a nie inne. Chcielibyśmy z czasem stworzyć mocną gildie hpve :)

Szczerze życze powodzenia.

warn_ico.png
Witaj. Możesz mu tego życzyć na pw, nie musisz spamować ( upomnienie ) ~ NS

W GW2 nie ma kontentu, który wymaga hc podejścia, jednak jest znaczna różnica, gdy każdy używa właściwego buildu, eq, wie co ma robić i nie ma refleksu emeryta. Z pugiem, albo w gildiach, w których ludzie "grają jak chcą" nawet głupie AC można robić 1h i cieszyć się, że wogóle się udało.

Pozdrawiam fana Corvusa, który śledzi moje przygody w internetach. Cieszy mnie wnikliwośc twoich obserwacji. Na klopie też mnie podglądasz?

Chłopaki w [PS] to zgrana paczka, otwarta na ludzi, którzy mają lub chcą nabyć tzw "know-how". GW2 w swoich zalożeniach nie jest grą wymagającą, jednak jeśli tę samą rzecz można zrobić w godzinę z pugiem albo w 20 minut z dobrą, ogarniętą drużyną, to [PS] chce to zrobić w 15 minut lub krócej. Takie mamy podejście i z tego czerpiemy fun w tej grze. Każdy kandydat sam podejmie decyzje czy takie podejście mu odpowiada. Wasze uwagi na temat naszego ogłoszenia są uroczo bezwartościowe. Widocznie poza krytykanctwem nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia. Życzę sukcesów poza internetem.

Zamykam na prośbę autora

WAŻNE: jeśli jesteś casualem lub noobem zignoruj to ogłoszenie!

Szukamy aktywnych i doświadczonych graczy zainteresowanych grą na poziomie. Gildia powstała z myślą o speedclearowaniu instancji w zwartej grupie graczy którzy wiedzą co robią.

Sadzawka jest główną gildią pve, co za tym idzie wymagane jest reprezentowanie gildii przez 80% czasu gry jeśli chodzi o pve, serwer na którym grasz nie gra roli.

Aby dostać się do gildii należy przetrwać okres próbny, podczas którego ocenimy czy kandydat się nadaje.

Na okres próbny przyjmujemy graczy z ts3, dobrym headsetem i postacią na 80lvl wyposażoną w egzotyczny sprzęt, którzy pozytywnie przeszli wstępną rozmowę.

*okres próbny kończy się kiedy uznamy to za stosowne

*zastrzegamy sobie prawo do wyrzucenia gracza podczas okresu próbnego bez podania powodu

Jeśli jesteś zainteresowany napisz do jednego z naszych oficerów:

Samoras.2068

MadeInChina.7086

bulekman.9805

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA