Volgerd jak ogarniasz to wróżę nam miłą współpracę
Projekt serwera Minecraft - Anarchy
Volgerd jak ogarniasz to wróżę nam miłą współpracę
Gralem w Minecrafta z 2 godziny i to na singlu, wiec nie wiem. Umiem zrobic podstawowe rzeczy (jak np. dzialo armatnie kaliber 120mm XD)
Ok. Jutro pogadamy. Ide posłuchać hardstylu i lece spać. 3majcie się
Pomysł fajny, tylko wszystko zależy od graczy, czy się wczują w klimat. Koniecznie musi istnieć white lista jak już ktoś wcześniej powiedział i możliwość grania na tylko jednym IP.
Rzadko ostatnio na forum zaglądam, ale pomysł odrazu mnie zaciekawił, iście awangardowy ;p pomyślcie sobie team siedzi sobie na ts'ie i planuje atak na wcześniej wykrytą podziemną twierdze, oh ciarki mnie przechodzą, piszę się na to, mogę też przyczynić się do tego bardziej niż jako gracz.Oczywiście white lista obowiązkowa da takiego typu zabawy, sądzę też, że mapa powinna być na siłę dogenerowana, żeby było wystarczająco miejsca.Byłbym też za czymś co uniemożliwiło atakowanie bazy pod nieobecność kogoś z gildi, nie sugeruje, aby działało to tak bezpośrednie, wymyślić potrzeba by jakiś system do tego.W mojej głowie zrodziło się dzięki temu tematowi wiele pomysłów ;p, naprawdę, widzę w tym projekcie coś dużego.
ja tam mogę się przyłączyć !!! gram w minecrafta ponad 1rok
Super pomysł!Popieram
jeszcze mam pytanie ten server będzie na piracie czy na płatnej bo jak na płatnej to ja odpadam ???
Popieram chciałbym zagrać, ale to przez hamachi?
Nie wiem, jak się trzymają na dzień dzisiejszy klienty do darmowego grania.
Muszę sprawdzić. Sądzę że w święta już wystartuje.
Jak najbardziej jestem za. Świetny pomysł już sobie wyobrażam te podziemnie kryjówki i zebrania A przy skrytych wejściach do takowej kryjówki strażnicy którzy patrolują teren
Przydał by się kanał dla oddzielnych gildii lub klanów żeby inni nie podsłuchiwali chyba że VT wystarczy
prosze wytlumaczcie mi jak sciagnac pirata to bym sie nauczyl i z przyjemnoscia pogral ja na kompie duzo spedzam czasu wiec bylbym pomocny w gildiach
Trochę temat zastał. Jak tam Iraasta masz już jakiś plan na serwer?
Imho powinno być jedno miejsce, "Admin City", w którym każdy by dostawał z brzegu mieszkanie, byłoby zabronione PvP i grief... ale poza murami to już swawola
Imho powinno być jedno miejsce, "Admin City", w którym każdy by dostawał z brzegu mieszkanie, byłoby zabronione PvP i grief... ale poza murami to już swawola
Myśle, że to zły pomysł.
Jak z tym serwerem???
W sumie to jestem mega crap w MC ale chętnie bym zagrał Kwestia tego kiedy serwer wystartuje.
Jak z tym serwerem???
Tu jest pies pogrzebany. Mam problem z moim administratorem serwera. W efekcie jest cienko i nic z tym nie moge zrobic. Ale serwer wystartuje. Niestety późno... najpóźniej w wakacje.
Ja sie pisze ;)Troche juz w Legoland gram,wiec mozna z kims zbudowac jakas fortece ;D