Projekt serwera Minecraft - Anarchy

Witam. Ponieważ mój administrator dał mi możliwość postawienia serwera, zreaktywuję serwer Minecraft.

Współpracując z wami nauczyłem się, że zasady nie są mile widziane.

Tak więc: co wy na to by założyć serwer CAŁKOWICIE POZBAWIONY ZASAD

Każdy może zabić każdego, każdy może wszystko zniszczyć. Dzięki temu wszystkie sojusze/gildie etc byłyby prowadzone przez graczy. Dodatkowo pozbylibyśmy się nadzwyczajnie dużych budowli. Ponieważ każdy dom byłby kryjówką.

Piszcie co o Ty sądzicie i czy wzięlibyście udział w takim projekcie.

Ja nigdy nie grałem w Minecrafta, ale z chęcią mógłbym się przyłączyć. Popieram projekt.

P.S Przydałoby się VT :P

ja jestem bardzo zainteresowany takim pomysłem :)

przyda się chodz raz, że tak powiem, ro***erducha.

Ja jestem za, i jak powstałby ten server to proszę mnie uprzedzić.

4chan no-rules server :D Ludzie głównie rysują swastyki...

Ale to nie wypali jako "prawdziwy" serwer. Przecież nie zatrudnisz prawdziwego "strażnika", tylko w nocy ktoś ci przyjdzie, podsadzi TNT i do widzenia...

Według mnie ten pomysł jest bez sensu, bo wszystkie nasze czynności będą się po prostu mijać z celem. Mimo wszystko jestem za założeniem zwykłego serwera z zasadami, ale jeśli powstanie i serwer bez to wypróbuję ! :)

To może wypalić, ale czy serwer będzie tylko dla tych którzy mają oryginalną wersje minecraft'a?

Bardzo mi się to podoba. Coś innowacyjnego! Minecraft przestałby być tylko symulatorem boba budowniczego ;) Jestem ZA!

wlasnie, jestem swiezy ale mam ochote pograc w minecraft ale nie wiem jak brat mowi za darmo ja widzialem za pieniadze jak to jest napiszcie najlepiej pw

edit

sciagnelem juz ale pisze ze musze 15 euro zaplacic chyba marza btw jest jakis inny sposob na gre za dawno jezeli tak prosze o pomoc !!

Serwer bez zasad powiadasz?... Ktoś buduje "coś" dobre 2 dni i jakiś lolek rozwala mu wszystko przez TNT w kilka sekund. Robiąc taki serwer spodziewaj się tłumu a nawet hordy płaczków "bo tamten mnie zabił" czy " a on rozwalił mi budynek, zbanuj go pl0x".

Taki serwer byłby dobry tylko z White Listą, osoby które wbijały by na chwilę aby coś zniszczyć by się nie dostały, a zawcięci gracze bili by się o tereny ^^ Nie było by płaczków :D

No, szukalem dlugo takiego serwera!

Serwer bez zasad powiadasz?... Ktoś buduje "coś" dobre 2 dni i jakiś lolek rozwala mu wszystko przez TNT w kilka sekund. Robiąc taki serwer spodziewaj się tłumu a nawet hordy płaczków "bo tamten mnie zabił" czy " a on rozwalił mi budynek, zbanuj go pl0x".

Chyba nie zrozumiałeś sensu zabawy... Zabawa na tym serwerze nie będzie polegała na rozbudowywaniu budynków, tylko rywalizacji między graczami oraz wykazywaniem się sprytem i przebiegłością. Musisz uważać na każdym kroku, gdyż wszędzie może ktoś Cię ubić. Kryjówki budujesz tak, aby wejście do niej pozostało tajemnicą Twoja, lub też twojej gildii/ klanu. To nie będzie kolejny serwer gdzie rozbudowujesz miasto i nic poza tym się nie dzieje. To będzie coś zupełnie nowego. Tutaj gra polega na ciągłej rywalizacji i walce, której w pojedynkę nie wygrasz. Bynajmniej ja tak to rozumiem. Jeśli będzie to wyglądać inaczej to proszę mnie poprawić.

Chyba nie zrozumiałeś sensu zabawy... Zabawa na tym serwerze nie będzie polegała na rozbudowywaniu budynków, tylko rywalizacji między graczami oraz wykazywaniem się sprytem i przebiegłością. Musisz uważać na każdym kroku, gdyż wszędzie może ktoś Cię ubić. Kryjówki budujesz tak, aby wejście do niej pozostało tajemnicą Twoja, lub też twojej gildii/ klanu. To nie będzie kolejny serwer gdzie rozbudowujesz miasto i nic poza tym się nie dzieje. To będzie coś zupełnie nowego. Tutaj gra polega na ciągłej rywalizacji i walce, której w pojedynkę nie wygrasz. Bynajmniej ja tak to rozumiem. Jeśli będzie to wyglądać inaczej to proszę mnie poprawić.

Dokładnie!

Z chęcią zagrałbym na takim servie, miła odskocznia xD

Fajne było by robienie gildii polegające na robieniu własnej fortecy kilka godzin/dni w głebi świata, a na noc atakowanie innej gildii. To mogło być genialne

Ja też z wielką chęcią zagram na serwerze. Razem z kuzynem jesteśmy już ogarnięci w grze więc będziemy Was równo kosić :D Znajdzie się jeszcze paru graczy i klan gotowy :) To teraz ze zniecierpliwieniem czekam na otwarcie serwera :]

a mniej więcej kiedy byłoby otwarcie serwera??

CZUJE KLIMAT!!!! TAKKKKKKKKKKK!!!!

ps. Nie trzeba oryginalnego majncrafta do tego? Jesli nie, to stawiaj tego serwa a nawet i od jutra! PSS. Ja juz szukam kompanow do gry na tym serwie (wspolna baza :PPP)