Prollem z dźwiękami

Witam. Mam pewien problem, a mianowicie odpalam przed chwilką kompa, dzwonie do kolegi na skype i go nie slysze wiec zacząłem coś kombinować, żeby go słyszeć. Udało mi się to naprawić, lecz(mam słuchawki, korzystam z laptopa) gdy proboje włączyć sobie muzykę i rozmawiać z kolegą, to muzyka leci na głośnikach z laptopa, a dźwięki skpa normalnie na słuchawkach. przedtem tego nie miałem .Bardzo proszę o pomoc!

Windows > mikser głośności

a mógłbyś dokładniej to wytłumaczyć? (mam win7)

dobra wiem gdzie to jest. to niestety nie działa

Pasek zadań prawy dolny róg, klikasz prawym na taki głośnik, klikasz Otwórz mikser dzwięków, i tam szperasz w ustawieniach, dalej nie napiszę bo mam win8. A jak i to nie pomoże to google.pl

PROBLEM ZOSTAŁ ROZWIĄZANY. MUSIAŁEM POZMIENIAĆ COŚ W SKYPIE. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.

Witam. Mam pewien problem, a mianowicie odpalam przed chwilką kompa, dzwonie do kolegi na skype i go nie slysze wiec zacząłem coś kombinować, żeby go słyszeć. Udało mi się to naprawić, lecz(mam słuchawki, korzystam z laptopa) gdy proboje włączyć sobie muzykę i rozmawiać z kolegą, to muzyka leci na głośnikach z laptopa, a dźwięki skpa normalnie na słuchawkach. przedtem tego nie miałem .Bardzo proszę o pomoc!