Promocja -50% na wszystkie pakiety gry. Co wybrać?

Cześć

Trwa obecnie promocja na Black Desert Online na steam! ^_^

Związku z tym mam prośbę do osób, które ogarniają w temacie i chciałaby mi pomóc podjąć najbardziej korzystną dla portfela decyzję.

Zastanawiałem się nad kupnem wersji najlepszej za 100zł, ale naszła mnie myśl, że może jednak lepiej kupić wersje za 60zł (lub 20) i ew. coś dokupić samemu ze sklepu przez co wyjdzie taniej, a lepiej.

Niestety nie jestem w stanie przewidzieć na daną chwilę jakie profity dokładne niesie za sobą kupno tej najdroższej wersji, bo nie znam tak bardzo realiów gry, dlatego też zwracam się do doświadczonych graczy BDO o pomoc przy wyborze. Swoje propozycje prosiłbym uzasadnić zważywszy na to, że jestem laikiem w temacie :)

Zestaw za 6 dych wydaje się spoko, bo peta dostaniesz jednego od razu w zestawie ;)

Cześć

Trwa obecnie promocja na Black Desert Online na steam! 

Związku z tym mam prośbę do osób, które ogarniają w temacie i chciałaby mi pomóc podjąć najbardziej korzystną dla portfela decyzję.

Zastanawiałem się nad kupnem wersji najlepszej za 100zł, ale naszła mnie myśl, że może jednak lepiej kupić wersje za 60zł (lub 20) i ew. coś dokupić samemu ze sklepu przez co wyjdzie taniej, a lepiej.

Niestety nie jestem w stanie przewidzieć na daną chwilę jakie profity dokładne niesie za sobą kupno tej najdroższej wersji, bo nie znam tak bardzo realiów gry, dlatego też zwracam się do doświadczonych graczy BDO o pomoc przy wyborze. Swoje propozycje prosiłbym uzasadnić zważywszy na to, że jestem laikiem w temacie 

60zl najlepsze

Cześć

Trwa obecnie promocja na Black Desert Online na steam! ^_^

Niestety nie jestem w stanie przewidzieć na daną chwilę jakie profity dokładne niesie za sobą kupno tej najdroższej wersji, bo nie znam tak bardzo realiów gry, dlatego też zwracam się do doświadczonych graczy BDO o pomoc przy wyborze. Swoje propozycje prosiłbym uzasadnić zważywszy na to, że jestem laikiem w temacie :)