Promocje

CZesc,mam takie pytanie na temat promocji skórek,postaci za RP w LoLu, co ile dni one się zmieniaja wraz z rotaca?czy co :P?

CZesc,mam takie pytanie na temat promocji skórek,postaci za RP w LoLu, co ile dni one się zmieniaja wraz z rotaca?czy co ?

Ta, co tydzien w srode lub czwartek bodajze, są też jakieś 2/3 dni bez promocji i z obserwacji są to pn,wt,śr, ale pewności nie mam :)

[cut] - Dzz. 975 riot points fajnie mam kupilem se volibera :) czyli napewno ten działa na 100%:)jak niewierzysz twoja strata:)

warn_ico.png
jeden warn i ban 24 h za bezczelny ref link. - Dzz'

Zazwyczaj promocje na champów i skórki są od piątku do poniedziałku (niedzieli). Czasem zdarza się też, że jest wyprzedaż w ciągu tygodnia, np. wtorek-piątek.

@up: uwaga na naciągacza, za rejestrację na tym linku wy nie dostaniecie NIC.

EDIT: ouch, dopiero teraz zwróciłem uwagę na datę ostatniego posta przed spammerem. Sorx.

Już z raportowałem kolesia i jego chyba każdy post, osobnik stworzył konto tylko po to aby spamować linkiem. Mam nadzieję że szybko pokaże się jakiś modzik i go zbanuje.

CZesc,mam takie pytanie na temat promocji skórek,postaci za RP w LoLu, co ile dni one się zmieniaja wraz z rotaca?czy co :P?