[Propozycja] Handel w targowisku

Witam. Z uwagi na liczne oszustwa sądzę, iż pisanie w tym dziale było dostępne tylko dla użytkowników, którzy napisali +50 postów. Ograniczyłoby to oszustwa.

+

2 pomysł. Można zrobić temat typu "Co zrobić, aby nie zostać oszukanym". Jest wiele sposobów na sprawdzenie wiarygodności użytkownika.

PS.

Jako, że jestem pomysłodawcą, nie zagłosuję na ankietę.

Jestem na tak. Bardzo dobry pomysł , miejmy nadzieję , że wykonalny .

Na pewno wykonalny, ale czy moderatorzy/administratorzy się zgodzą, to ja nie wiem. Jeżeli liczą na bezpieczeństwo użytkowników, to powinni się zgodzić.

Ja popieram każdą inicjatywę przeciw oszustom.

A ja średnio szczerze mówiąc. Dokonałem jednej dobrej wymiany, 2 razy mnie okradziono. Mam tylko 2 posty, więc zaczełoby sie nabijanie na siłe. Gdzie w tym sens ?

Można sprawdzić posty, i jeżeli wtedy widać nabijanie na siłę - wiadomo :)

Wydaje się to ciekawe toteż moja odpowiedź będzie jednoznaczna Stop Oszustom!

Zdecydowanie tak, zwlaszcza ze wiele osob po kradziezach wciaz zakladala nowe konta.

też jestem na tak :) inicjatywa ciekawa, skutki zobaczymy.

Jak najbardziej na + choc jest duzo userow ktorzy maja po 1-2 posty a sa uczciwi i moim zdaniem jest to krzywdzace dla nich.Dzis nawet zrobilem wymiane z urzytkownikiem ktory mial 12 postow i okazal sie uczciwym uzytkownikiem ze swietnym kontaktem...Ja sam mam jakis bug jako ze licznik postow zatrzymal mi sie na 68 i nie idzie do gory

Jak najbardziej na + choc jest duzo userow ktorzy maja po 1-2 posty a sa uczciwi i moim zdaniem jest to krzywdzace dla nich.Dzis nawet zrobilem wymiane z urzytkownikiem ktory mial 12 postow i okazal sie uczciwym uzytkownikiem ze swietnym kontaktem...Ja sam mam jakis bug jako ze licznik postow zatrzymal mi sie na 68 i nie idzie do gory

To nie bug. W targowisku posty się nie zaliczają :>

Witam. Z uwagi na liczne oszustwa sądzę, iż pisanie w tym dziale było dostępne tylko dla użytkowników, którzy napisali +50 postów. Ograniczyłoby to oszustwa.+2 pomysł. Można zrobić temat typu "Co zrobić, aby nie zostać oszukanym". Jest wiele sposobów na sprawdzenie wiarygodności użytkownika.PS.Jako, że jestem pomysłodawcą, nie zagłosuję na ankietę.

Co do drugiego pomysłu, to myślałem nad tym, ale zabrakło mi pomysłu. Takie 2 krótkie i proste rady napisałem w temacie Lista oszustów na samej górze wypunktowane. Co do ilości postów to nie wiem, co o tym myśleć... Może zacznie się

Ktoś chyba nie dawno pisał odnośnie limitu w dziale Targowisko link:

P.S przenoszę do działy serwis.

Niedługo będzie tak, że nie bedzie można nic napisać aż nie wbije sie 20 postów.

Szczerze świetny pomysł (chodź troszkę późno..) i oby wykonanie tez było dobre (lecz posty mało znaczą.. bylem oszukany przez osobę z 350postami. Ale kto mi tam uwierzy w końcu mam mało postów)

Można zmienić na np. miesiąc stażu na forum, czy coś...

Witam. Z uwagi na liczne oszustwa sądzę, iż pisanie w tym dziale było dostępne tylko dla użytkowników, którzy napisali +50 postów. Ograniczyłoby to oszustwa.

+

2 pomysł. Można zrobić temat typu "Co zrobić, aby nie zostać oszukanym". Jest wiele sposobów na sprawdzenie wiarygodności użytkownika.

PS.

Jako, że jestem pomysłodawcą, nie zagłosuję na ankietę.