Propozycja konkursu CS:GO

Witam.

Przychodzę do was z propozycją konkursu odnośnie gry CS:GO skąd pomysł podebrałem z grupy na Facebook'u CS:GO Handel Polska (i tu pozdrawiam panów adminów oraz członków tejże grupy) i sądzę, że owa forma może wypalić tutaj jeżeli będzie dużo chętnych.

Więc z czym to się je? Głównym założeniem jest to by przy przystąpieniu do udziału w konkursie wpłacić skrzynkę (w ich konkursie były to skrzynki Pheonix). Na dość dużą populację grupy zgłosiło się wtedy i ile dobrze pamiętam 90 coś osób. Każdy wpłacił adminowi skrzynkę Pheonix i wraz z zakończeniem zapisów skrzynki owe sprzedano. Uzyskano wtedy o ile dobrze pamiętam 23€ chyba. To pozwoliło na zakupienie 3 fajnych nagród. Były to AWP grafit FN, AK Redline FT (look MW) oraz chyba M4A4 Zirka. Dodatkowo zostało pieniędzy na dwie nagrody pocieszenia a były to 2x AK Blue Laminate. Losowanie zostało nagrane, zwycięzców wybrano przez program i potem rozesłano zwycięzcom nagrody.

Jak sami widzicie zasady są proste. Piszcie co o tym sądzicie i czy jesteście chętni na owy konkurs, gdyż wpłacając jedną skrzyneczkę macie szansę wygrać ładne skiny jeżeli udział weźmie dużo osób. Zastanawiam się tylko jakie skrzynki miałyby być wpłacane. Tu są trzy propozycje: Pheonix Case, Huntsman Case albo Breakout Case. W ogarnięciu tego wszystkie pewnie pomoże mi Misiael - stały bywalec i wieloletni gracz CS'a.

Peace.

Ja bym proponował Hunstman Case'y ponieważ one teraz nawet ładnie dropią więc większość będzie mogła wziąć udział :) Myślę ,że Avitusowi można zaufać i nas nie oszuka ;3

Pomysł dobry. Można konkurs nawet robić wielokrotnie, nie tylko raz.

Tak jak kolega wyżej napisał może być Hunstman( tylko muszę dropnąć ;) )

@sporlakes e tam mi hajs co chwilę z breakoutów napływa. Skrzynki będę zbierał ja lub/i Misiael, mój profil i ekwi jest chyba publiczny więc każdy będzie mógł zobaczyć ile tego jest + przy końcu jak kupi się skiny wszystko będzie ukazane na screenach.

Oczywiście jak dużo osób będzie tym więcej będzie kasy i lepsze skiny wpadną do losowania.

W oddzielnym temacie każdy będzie mógł napisać post podając nick steam, link etc. Ja lub Mis będziemy taką osobę dodawać do znajomych, przyjmować case i "lajkować" jego post, że bierze udział w konkursie + dopisywać go do listy.

Proponowałbym cały tydzień przyjmować skrzynki, a w niedziele robić losowania.

Więcej osób by się załapało.

Grunt to się wyrobić przed jakąkolwiek wyprzedażą steam bo wszystko pójdzie w dół.

Grunt to się wyrobić przed jakąkolwiek wyprzedażą steam bo wszystko pójdzie w dół.

Czyli najlepiej by zrobić to przed ostatnim miesiącem bieżącego roku.

Nie chce wspominać jak tanie są skiny w grudniu razem z kluczami jak płacisz tf2 mann co keys'ami

Dam się jeszcze ludziom wypowiedzieć co o tym sądzą ale tak już od przyszłego tygodnia zacznie się zbiórka i najprawdopodobniej zostanie zbierana skrzynka łowcy.

I co z tym konkursem? Mój Hunstman już czeka ;)

Spokojnie, od 1 października ruszymy z całą zabawą. Jeżeli dużo osób weźmie udział + konkurs się jeszcze rozreklamuje to przy dobrych wiatrach będzie o co grać. ;)

Witam.

Przychodzę do was z propozycją konkursu odnośnie gry CS:GO skąd pomysł podebrałem z grupy na Facebook'u CS:GO Handel Polska (i tu pozdrawiam panów adminów oraz członków tejże grupy) i sądzę, że owa forma może wypalić tutaj jeżeli będzie dużo chętnych.

Więc z czym to się je? Głównym założeniem jest to by przy przystąpieniu do udziału w konkursie wpłacić skrzynkę (w ich konkursie były to skrzynki Pheonix). Na dość dużą populację grupy zgłosiło się wtedy i ile dobrze pamiętam 90 coś osób. Każdy wpłacił adminowi skrzynkę Pheonix i wraz z zakończeniem zapisów skrzynki owe sprzedano. Uzyskano wtedy o ile dobrze pamiętam 23€ chyba. To pozwoliło na zakupienie 3 fajnych nagród. Były to AWP grafit FN, AK Redline FT (look MW) oraz chyba M4A4 Zirka. Dodatkowo zostało pieniędzy na dwie nagrody pocieszenia a były to 2x AK Blue Laminate. Losowanie zostało nagrane, zwycięzców wybrano przez program i potem rozesłano zwycięzcom nagrody.

Jak sami widzicie zasady są proste. Piszcie co o tym sądzicie i czy jesteście chętni na owy konkurs, gdyż wpłacając jedną skrzyneczkę macie szansę wygrać ładne skiny jeżeli udział weźmie dużo osób. Zastanawiam się tylko jakie skrzynki miałyby być wpłacane. Tu są trzy propozycje: Pheonix Case, Huntsman Case albo Breakout Case. W ogarnięciu tego wszystkie pewnie pomoże mi Misiael - stały bywalec i wieloletni gracz CS'a.

Peace.