Wpadłem na taki pomysł by zrobić na forum osobny dział by podyskutować o grach które są w trakcie tworzenia na które ludzie czekaja itd Czyli tak zwane zapowiedzi koncert życzeń, albo może jakieś perełki o których nikt jeszcze nie słyszał. Czekam na jakieś zdania od użytkowników i administracji. Peace
Propozycja nowego działu na forum
Nie widzę, aby duża rzesza użytkowników dyskutowała o zapowiedzianych MMO.
Imo dobry pomysł, większa ilość łatwo dostępnych kluczy przyciągnęłaby pewnie sporo osób. Zawsze można spróbować.
To może zrobić dział na forum/na stronie, gdzie będzie można wrzucać/czytać info o zapowiedziach otwarć nowych serwerów w grach mmo (tak na bazie oddzielnego klienta, jak i www) ?
guru-senesi wiem ze jest na stronce ale mi chodzi na forum
wiem, ale to się mija z celem
nie widziałem na forum jakiegoś hura hej odnośnie nadchodzących MMO, są to pojedyncze przypadki, które spokojnie mieszczą się w "Inne MMO"
Większy porządek to zawsze większy porządek - i tu nie o to chodzi, żeby się "mieściło", tylko żeby informacje były sortowane z głową. Myślę, że taki dział to świetny pomysł, bo w chwili obecnej "inne mmorpg" to tak na prawdę hydepark - jest tu wszystko i nic.
Co do kluczy to mówiłem już dawno o specjalnym dziale, gdzieś niedaleko targowiska.
Vampir, jeżeli chcesz pogadać oinnych mmo
idz tu
mmohunt
mpcforum
Kurde ty to masz dobre pomysły była by fajna sprawa dopiero był by handel jak w silkroad kiedyś za dobrych czasów jedwabnego szlaku Kolego wole tu bo są fajni ludzie po za tym nie chcem znowu na jakimś forum nabijac postów bo po co. Nie bede specjalista jak moj znajomy co na forum L2 miał 13tys postów był eksperetm tej gry
No tak, bo skoro znalazłeś swoją ostoję do spamowania to po co zaczynać od nowa Poza tym iFuuq7 nie reklamuje przypadkiem innych for, co jest zabronione tutaj ?
A więc co do działu na forum gdzie znajdowały by się tematy o mmo które jeszcze wychodzą, to bardzo dobry pomysł. Tylko czy do takiego zaliczymy te tytuły, które są w fazie Closed Beta i Open Beta czy tylko takie w które nie możemy jeszcze w ogóle grać ?
Ty chyba mnie nie widziałeś w akcji spamu jeszcze ileś lat temu bylo jedno forum o anime tam to miałem chyba 3000 postów później dali mi moderatora globalnego to był pogrom Co do tematu to zapowiedzi czyli takie które są w fazie developingu czyli raczej nie pogramy jeszcze albo są tylko jakies nie wiem alphy dla wybrańców albo vip accesy czy tam jakies dostepy do alphy za zakup support packa Dawać pomysły admin wejdze zobaczy i może nóż widelec doda
Tyle postów i dalej nie odnalazłeś Pana Interpunkcja
Mogło by tak być, że jak jest CB albo OB i dalej, to gry nie wrzucamy do tego działu Zapowiedzi. Sporo jest tytułów, które rozdają klucze do CB na prawo i lewo, albo robią za jakiś czas Stress Testy aby przekonać się o możliwościach serwerów. To także jakieś Beta Weekendy itp. więc jest wiele okazji aby można było w to już grać przed OB albo premierą.
A co z tymi gdzie grać można już u Azjatów (wiadomo, nie jest czasami trudno zdobyć ten numer personalny jakiegoś biednego randomowego Koreańca czy Filipińczyka aby dostać się do gry na ich serwerach), gdzie u nas nie ma jeszcze wzmianek o CB albo w ogóle informacji czy wejdzie do Europy szybko czy też nie ? To samo ze Stanami. Bo jak tam jest OB, a u nas nic, to jak to uznawać ?
Jeśli znajdzie się chociaż parę osób to myślę, że warto. W końcu forum jest dla ludzi.
Mogłoby być, ale co ja tam mam do powiedzenia XD
Podyskutować zawsze można.
No niby można : D W sumie taki dział by się przydał
Fajny pomysł i wreszcie ogarnełoby się dział " Inne MMO" bo jak ktoś wyżej powiedział,zrobił się z tego drugi Hydeprak
Moderatorzy się nie zgodzą - nie ma o czym gadaćxD
Aj tam,może jednak się zgodzą
Ten dział będzie bez sensu. Zrobi się jedne wielkie wyprzedanie i wymienianie kluczy na closed bety. Jeśli ktoś ma na nią wejść, to ten klucz znajdzie sam. Udostępnianie ich na szeroką skalę skończy się jak choćby z Riftem i kluczami z Raptr.
I tak często gadamy na Shoutboxie.
IMO powinno się czasem w grupie na TSie lub na Skypie spotkać by podyskutować.