Propozycja nowej opcji

Dobrze by było gdyby w momencie komentowania newsa można było go ocenić na takiej samej zasadzie jak oceny komentarzy czyli plus lub minus, oczywiście ocena końcowa mogłaby się gdzieś tam wyświetlać.

Dzięki temu wiedzielibyście jakiego typu news'ów nie chcemy czytać a jakie typu nam się podobają ... przy okazji można by było dodać po boku gdzieś newsy miesiąca lub coś w tym stylu.

Lolz, ale wszyscy już wiedzą, kto i co chce czytać.

Zresztą, Guru miałby cały czas 0 albo -100, chłopina się załamie.

Dla mnie bezsens. Po co ci to? Patrzysz "Ooo news 5.0 muszę go obejrzeć.", a na koniec stwierdzisz, że cię nie interesuje. Jeśli ciekawi cię dany news to go czytasz. Czy ludzie są już aż tak zależni o innych? Nie macie własniego zdania?

Nie no myślałem że newsy z dużą ilością minusów zwijały by się jak komentarze ... i pewnie nie było by co czytać...

A tak poważnie to czemu nie mielibyśmy ich pracy oceniać??

Oceniać możesz w komentarzach. Równie dobrze mogę ciebie zapytać po co mamy ich pracę oceniać? I tak będą pisać co chcą bo mają wolną rękę.

Idąc twoim tokiem rozumowania to po co jest ocenianie komentarzy i tak ich autorzy piszą co chcą ...

To nie jest mój tok myślenia tylko twój, wymierzony w moją stronę. Ja tak nie myślę :D Tylko wyobraź sobię sytuację, że miałbyś przeglądać 200 stron komentarzy by znaleźć "ten sensowny". Lepiej go splusować i będzie widoczny na starcie. Co innego newsy. Tych mamy nie całe 10 na dzień. Rzeczywiście wielki problem przejrzeć je wszystkie.

Z resztą ja nie powiedziałem, że ocenianie komentarzy jest potrzebne, ale skoro już wprowadzili to jest to miły dodatek.

To nie jest mój tok myślenia tylko twój, wymierzony w moją stronę. Ja tak nie myślę Tylko wyobraź sobię sytuację, że miałbyś przeglądać 200 stron komentarzy by znaleźć "ten sensowny". Lepiej go splusować i będzie widoczny na starcie. Co innego newsy. Tych mamy nie całe 10 na dzień. Rzeczywiście wielki problem przejrzeć je wszystkie.Z resztą ja nie powiedziałem, że ocenianie komentarzy jest potrzebne, ale skoro już wprowadzili to jest to miły dodatek.

No zgadzam się z tym co napisałeś, ale może im to życie ułatwi... nie będą musieli przeglądać tych 200+ komentarzy by wiedzieć czy dany news się podoba.

A być może inni wiecznie nie zadowoleni nie będą pisać setek głupich komentarzy a wcisną tylko minus ...

Jak mówiłem jest to tylko moje zdanie :D. Ale według mnie to nie zbyt potrzebne.

już to przerabialiśmy

proponuję zajrzeć do wcześniejszych tematów

pomysł nie przeszedł, między innymi z powodów, które przytoczył progamer

PS jestem tak załamany, że zabrakło mi gałęzi i sznura:) chlopaki, wytrzymałem z wami 3,5 roku, wytrzymam kolejne 10

A mi sie ten pomysl podoba. Myle ze moglo by to byc calkiem ciekawe.

Jestem na nie,widząc komentarze pod newsami guru, jestem pewien że - opierały by się na zasadzie "news guru- a to dam minusa".Wystarczy zobaczyc dzisiejszy news o gw 2.

Dobrze by było gdyby w momencie komentowania newsa można było go ocenić na takiej samej zasadzie jak oceny komentarzy czyli plus lub minus, oczywiście ocena końcowa mogłaby się gdzieś tam wyświetlać.

Dzięki temu wiedzielibyście jakiego typu news'ów nie chcemy czytać a jakie typu nam się podobają ... przy okazji można by było dodać po boku gdzieś newsy miesiąca lub coś w tym stylu.