Do zamkniecia
Propozycja Ograniczenia w dostepie do tematow
Prywatne wiadomości chyba też powinny być od x tysięcy postów.
A nie czekaj, w tym przypadku to też nie pomogło..
Widzę po powrocie progres, od debilnych raportów po debilne propozycje na forum.
Widzę po powrocie progres, od debilnych raportów po debilne propozycje na forum.
Report był ode mnie, gdyż zostałem obrażony zaraz po okazaniu chęci pomocy w skutek czego urażona została moja duma. Po reporcie Bladek zedytował swój post usuwając obraźliwą treść, którą zaraz dostałem na pw, oczywiście na screenie już jej nie widać aż tak gdyż na pw. też jest opcja "edytuj". Więc wypraszam sobie określenie "debilnych reportów" jeżeli było to do mnie.
Jestem ciekaw czy reportowane posty wysyłane są do moderatorów w wersji takiej jak przy reporcie czy bieżącej możliwie zedytowanej już wielokrotnie? Moderator nie może zobaczyć jaki był post przed edytowaniem?
#down: Serio czytanie ze zrozumieniem to taka ciężka umiejętność?
prosze o zamkniecie tematu a Panu Dekri upomnienie za pomowienia i udostepnianie prywatnej korespondencji bez mojej zgody. Avitus moderator uzywa takich slow mam nadzieje ze Admin przprowadziz Toba rozmowe na temat jak odnosi sie moderator do osob na forum.?
Nie zamykajcie proszę!
Nie zamykajcie proszę!
Nie martw się, po zamknięciu bladek wymyśli coś jeszcze lepszego, albo jeżeli chcesz to on chętnie zacznie Ci spamic na pw.
Po prostu śledź jego posty!
Zamykam na prośbę autora
prosze o zamkniecie tematu a Panu Dekri upomnienie za pomowienia i udostepnianie prywatnej korespondencji bez mojej zgody. Avitus moderator uzywa takich slow mam nadzieje ze Admin przprowadziz Toba rozmowe na temat jak odnosi sie moderator do osob na forum.?
Okej, czekam na wezwanie do prokuratury.
Po malych zmianach , odbywalo by sie to w osobnym dziale . Stworzenie dzialu gdzie maja dostep jedynie osoby po danej ilosci posotow np 500...mysle ze to jest bardzo dobre rozwiazanie...i odbywalo by sie tam wiecej dyskusji na poziomie , nowa osoba musiala by zalozyc w jakims stopniu aby moc wypowiadac sie w tym.dziale...