Propozycja Ograniczenia w dostepie do tematow

Po malych zmianach , odbywalo by sie to w osobnym dziale . Stworzenie dzialu gdzie maja dostep jedynie osoby po danej ilosci posotow np 500...mysle ze to jest bardzo dobre rozwiazanie...i odbywalo by sie tam wiecej dyskusji na poziomie , nowa osoba musiala by zalozyc w jakims stopniu aby moc wypowiadac sie w tym.dziale...

Super pomysł, 10 / 10.
Ty masz 2000 postów i nie widziałem Ciebie na tym forum ani razu. To może ja wyjdę z inna propozycją. Może dajmy opcję w regulaminie, że każda osoba musi znać ortografię (i się do niej stosować) i pisać zgodnie ze składnią? Bo te twoje wypociny wyglądają co najmniej jak... psia kupa.

Przepraszam Cię, ale ilość postów to nie jest iloraz IQ..

Zauważ, że nie każda osoba, posiadająca niską ilość postów to troll.

Forum nie jest od szufladkowania poszczególnych osób, a raczej

miejscem gdzie każdy może się wypowiadać na każdy temat, bez wyjątków.

Nie ma szans żeby cokolwiek takiego przeszło, forum to miejsce do dyskusji i trzeba się liczyć z tym że ludzie będą mieli odmienne zdanie na niektóre tematy niż my.

606f73c5a5.jpg

Nie wiem czy jest sens w komentowaniu tego jakkolwiek inaczej niż: Najgłupszy pomysł jaki było mi dane przeczytać na tym forum, a to naprawdę wyczyn, także szczerze Ci gratuluję! Bezużyteczny i totalnie bezsensowny. Jak ludzie mieliby zdobywać te posty, gdyby nigdzie nie mogli ich pisać? Ludzie, którzy komentują w sposób jaki opisałeś są nagradzani stosownie do swego czynu, nie ma sensu w automatyzowaniu tego.

Sam mam parę postów napisanych (o! teraz dobiję sobie kolejny), sporo tematów przeglądam, ale bardzo rzadko coś dorzucam do dyskusji... Dzięki forum pogłębiam wiedzę na temat poszczególnych gier, ale już ze względu na obowiązki nie mam czasu pisać.

Znieść wszelkie prawa dla społeczniaków, niech gniją na dnie kanalizacji. Niech żyje nasz wódz Bladek.

@Edit

Tak na poważnie to kolega chyba pokazuje jak trollować na tym forum bo inaczej tego nazwać nie można. Zablokować ten temat i nie karmić trolla.

Nie no pomysł pomylony, ilość postów nic się nie ma do trolowania xD.

pomysl bardzo dobry ;) przynajmniej bardziej rzgarniete osoby wypowiadaly by sie w tematach...to by byla kazdej osoby indywidualna sprawa i zakladal by strikte temat swoj. NP w osobnym dziale.

Ps. Ksarou widac jak czesto bywasz na forum i w jakich tematach sie wypowiadasz ja malo kiedy pisze w hydeparku itp ...

Nie wiem czy zauważyłeś, ale lista osób wg. których ten pomysł jest "dobry" otwiera się i zamyka na Tobie. Chyba czas dać sobie spokój i odpuścić. Ilość postów nie ma absolutnie nic do "Rozgarnięcia". Ludzik z 1 postem może pisać sensownie, tymczasem Ty masz 2k postów i robisz taki cyrk.

Jak maja sie wypowiadac osoby z 2000 postów to te tematy musza zakladac osoby z minimum 999999 tak mi sie wydaje + reputacja to 5619841651981 no bo ktos przyzwoity musi zakladac tematy a nie tam

Na sporej ilosci forum istnieja dzialy przeznaczone dla saob z wieksza iloscia postow ? Zazwyczaj odbywaja sie tam sensowne dyakusje ja nie widze nic zlego w takim dziale...napisalem wyraznie ze ososoby z 500+ postow. sory ale jezeli ktos sie tu nie wypowiada nie szuka gier nie gra z ludzmi i napisze raz na rok by cos oczernic...

Czyli wystarczy, ze ktos bezdie trollowal 10 razy bardziej w innym temacie, zeby szybko wbic posty i moc trollowac w Twoim?

Dobry pomysl. Wprowadzam od jutra, wyslij mi jeszcze dokladny opis calego mechanizmu klasyfikacji userow i nazwe swojej partii.

hehe napewno osoba trolujace nie dobily by do 500 postow...a prosbe o przyznanie uprawnien nadawal by mod albo admin.

MrXander wlasnie pokazales ...o co dokkladnie mi chodzi razem z innymi osobami tutaj ktore maja max 250 postow i nie podaja zadnego argumentu tylko szydza. W tamtym dziale nie bylo by tego typu akcji.

hehe napewno osoba trolujace nie dobily by do 500 postow...a prosbe o przyznanie uprawnien nadawal by mod albo admin.

MrXander wlasnie pokazales ...o co dokkladnie mi chodzi razem z innymi osobami tutaj  ktore maja max 250 postow i nie podaja zadnego argumentu tylko szydza. W tamtym dziale nie bylo by tego typu akcji.

@Jamiji  chodzi o osobny dzial dla ludzi z okreslona iloscia postow by byl to ktos zaufany  wypowiadajacy sie , byla by to jako taka nagroda za aktywne uczestniczenie na forum.

No widzisz, ja tylko trolluje, a juz jestem w polowie drogi do Twojej elitarnej komnaty mlecznego spustu.

Poza tym jezeli mialaby to byc strefa z wypowiedziami tylko na poziomie, to przykro mi, ale obawiam sie, ze z taka skladnia i ogolnym jezykowym chaosem jaki panuje w Twoich wypowiedziach, najzwyczajniej w swiecie nie mialbys do niej wstepu.

Ic graj w WoWa, a nie sie za dyktature dla poczatkujacych bierzesz.

Wydzielony dział poświęcony innego rodzaju dyskusjom już istnieje, jednak dostęp zależy głównie od jakości pisanych wiadomości, a nie ich ilości. Tym samym nie zamierzamy wprowadzać dodatkowych ograniczeń opartych o ten licznik. Być może rozsądek zdaje się podpowiadać, że użytkownicy z dużą liczbą postów na koncie powinni już nauczyć się poprawnego konstruowania zdań, zasad języka polskiego w piśmie, a także, że ich wiadomości powinny reprezentować nieco wyższy poziom. Jak jednak widać... Innymi słowy, licznik postów nic nie znaczy.

Reputka>Posty

Tak to widze :3

Wydzielony dział poświęcony innego rodzaju dyskusjom już istnieje, jednak dostęp zależy głównie od jakości pisanych wiadomości, a nie ich ilości. Tym samym nie zamierzamy wprowadzać dodatkowych ograniczeń opartych o ten licznik. Być może rozsądek zdaje się podpowiadać, że użytkownicy z dużą liczbą postów na koncie powinni już nauczyć się poprawnego konstruowania zdań, zasad języka polskiego w piśmie, a także, że ich wiadomości powinny reprezentować nieco wyższy poziom. Jak jednak widać... Innymi słowy, licznik postów nic nie znaczy. 

Gdybym byl Polonista pewnie tak , zawsze bylem slaby z polskiego , jednak zajmuje sie na codzien ratowaniem ludzkiego zycia co wybacza mi chyba bledy w szybkiej pisowni ;)

Gdybym byl Polonista pewnie tak , zawsze bylem slaby z polskiego , jednak zajmuje sie na codzien  ratowaniem ludzkiego zycia co wybacza mi chyba bledy w szybkiej pisowni 

Utylizator odpadow to jeszcze nie lekarz, nie przesadzaj :P

Toć to błąd logiczny. Post osoby z 1 postem jest tak samo wartościowy jak post osoby z 10000postow. Obie mogą mieć swoje zdanie, obie mogą je wyrazić i obie mogą sie mylić. Licznik tutaj nie ma nic do rzeczy, bo obie wypowiedzi beda tak samo wartościowe. Tworząc taki dział sprawiasz ze czesc tych wartościowych postów zniknie.

I taki mały offtop - nic nie zwalnia Cie ze znajomości jezyka, którym sie posługujesz, jedynie lenistwo. Przeczytaj czasem to co piszesz bo dzieci w podstawówce potrafią lepiej złożyć zdania