Raczej takie zawody dla ludzi z portalu minimum tydzień konto i ileś tam postów, z cała pewnością przyciągnęło by to trochę nowych userów
Jak zaczniemy wprowadzać takie ograniczenia, to zagrają 2 drużyny
Nie wielu pewnie by zagrało, nawet gdyby ustawić teamy 2v2/3v3 (co chyba nie byłoby złe gdyby nie zgłosiły się pełne teamy 5 osobowe), dlatego ograniczenia nie powinny obiwązywać. Chodzi wszakże o zareklamowanie serwisu i forum, a przede wszytkim dobrą zabawę dla każdego kto nie brał udziału w żadnych turnieju, a jednak kosi w CSa:go przynajmniej kilka razy w tygodniu.
Jedyną wadą jaką widzi moje 'krytyczne oko starego wsioka', to to że zacznie się ściąganie graczy naprawdę dobrych ("a znam kolegę co dawno minął rangę dwóch kałachów i siedzi gdzieś wyżej") gdzie tracimy tutaj "tylko for fun". Oczywiście ranga nic nie znaczy, ale wiadomo o co mi chodzi.
To może idąc na kompromis, zaznaczyć jakoś uczestnictwo tych użytkowników, którzy interesują się od czasu do czasu forum naszego serwisu ? Tagi przy nickach, np. z nazwą wymyślonego klanu i tagiem serwisu: "Niszczyciele w szlafrokach z mmorpg.org.pl" (NwS mmorpg.org.pl). Ewentualnie bez mmorpg.org.pl w nazwie klanu bo chyba wyszło by to za długo, ale np. avatar z logo serwisu. Ewentualnie jakieś inne zaznaczenie, że ktoś pochodzi z tego forum i ma jakąś tam aktywnośc, a nie tylko nowo założone konto na rzecz eventu czy kilkanaście postów. Ewentualnie nagrody dodatkowe dla takich członków forum po całym turnieju nie zależlnie od tego jakie miejsce zajmą (czy dla podium tylko)?
Jeżeli oczywiście organizatorom zależy na tym, to tylko moje pomysły.
Aha, pomysł spoko. Też bym zagrał, niezależnie od tego jak się to wszystko ustawi ![:)]()