(Propozycja) Turniej CS:GO

Profesjonalne teamy, mają swoje słabsze i lepsze dni. Zależy na jakich mapach ćwiczą ;) Chyba nie ma osoby który by nie zagrała na podstawowych mapach takich jak : Dust2, Nuke, Inferno, Cache, Overpass, Mirage, Train.

Profesjonalne teamy, mają swoje słabsze i lepsze dni. Zależy na jakich mapach ćwiczą Chyba nie ma osoby który by nie zagrała na podstawowych mapach takich jak : Dust2, Nuke, Inferno, Cache, Overpass, Mirage, Train.

Przecież Train wypadł.

No wypadł, ale chyba nie ma problemu żeby na nim zagrać prawda? Z resztą możemy własne mapy do tego dołożyć, to nasz turniej :P

Tylko po co? Lepiej dać do puli standardowe mapy i będzie cacy.

Może być naprawdę ciekawie jak się uda :) . Faktycznie, najlepiej jakby każdy na turnieju miałby coś z mmorpg.org.pl np: Logo .

Może troche przesadziłem aby nagradzać specjalnie, aktywnych użytkowników tego forum, niezależnie jakie miejsce zajęli, a przykładowo tylko podium/top 3 (gdy będzie tam ktoś z mmorp.org.pl).

Może troche przesadziłem aby nagradzać specjalnie, aktywnych użytkowników tego forum, niezależnie jakie miejsce zajęli, a przykładowo tylko podium/top 3 (gdy będzie tam ktoś z mmorp.org.pl).

A jak na podium nie będzie nikogo z mmorpg.org.pl to już się nie nagrodzi specjalnie? :P

Chętni są, przydałoby się zacząć to organizować ^^

Pracujemy nad tym ;)

Widząc, że pomysł wywołuje pozytywne emocje to z Salkiem coś zmontujemy turniejowego. Jeżeli macie jakieś aspekty, które powinny zostać ustalone i na które mamy zwrócić uwagę piszcie już tutaj Co do drużyn to właśnie... Wolicie mecze 5na5, może jakieś 3v3 albo 1v1? Jeżeli będą większe teamy, to wydaje mi się, że spokojnie można by pozwolić na userów z poza forum ale dobrze by było jakby pozakładali konta. Stream również się odpali, już się tym zajmę

Założą konto, zapisza sie i tyle będzie po nich,lepiej żeby byl ten tydzien konta na forum

Po co komu kolejne konta na forum które nie sa używane?

5 na 5 według mnie pasuje najlepiej.

ludzie sie znajda, przecież na forum jest dużo osób które nie piszą a przeglądają tylko forum.

To jak z tą współpracą z hitboxem? Oni dostaną trochę rozgłosu, mmorpg.org też :P. Mam kontakt do jednego z przedstawicieli

Jak masz kontakt to podeślij mi jego namiary na PW. :) Mam tylko nadzieję, ze to sprawdzony kontakt ;)

Jakby co to również byłbym zainteresowany, co do konfiguracji serwera również mogę pomóc.

Jestem jak najbardziej za, wprowadzić jakieś formularze dot. gry w cs'a tj. ligi itd. i pozwolić na złożenie teamów 5 vs 5 przez administrację bazując na umiejętnościach gracza.

ligi itd. i pozwolić na złożenie teamów 5 vs 5 przez administrację bazując na umiejętnościach gracza.

To trochę zabrzmiało tak, że jak ktoś jest kijowy w CS'a (czyt. ma kijową rangę) to może sobie pomarzyć o grze w turnieju. :v

To trochę zabrzmiało tak, że jak ktoś jest kijowy w CS'a (czyt. ma kijową rangę) to może sobie pomarzyć o grze w turnieju.

Akurat kolega ma rację po części. Jeśli ustalimy teamy według skilla to gra powinna być bardziej wyrównana.

zalezy ile teamow uda sie zlozyc bo jak sie zlozy zalozmy tylko 3 teamy, Master Guardianow , Nova 1-3, silver 1-Elite to wynik turnieju bedzie z gory przesadzony. Wszak ciezko mi uwierzyc ze slivery beda mieli szanse z Master Guardianami. Ja bym proponowal nie dzielic teamow z uwagi na rank.

yO jestem za ;)

Nie nie nie. Tu chodziło o to, że będzie kilka teamów, przykładowo: 1xGlobal elite 2xMg 1xgold nova 1xsilver. Inne teamy takie same. Przynajmniej tak mi się wydaje

Watpie ze uzbiera sie az tyle teamow co mowisz. A jesli sie nie uzbiera to klasyfikacja teamow wg ranku nie ma sensu.