Lepiej by było nazbierać randomów i z nich utworzyć teamy. Jeżeli miałyby zgłaszać się same 5 osobowe drużyny to raczej wiele by ich nie było.
(Propozycja) Turniej CS:GO
Najlepiej losowo tworzyc druzyny poprzez losowanie jakies.
albo wsadzic do każdego teama po 1 dobry graczy po 2 srednich i 2 słabszych.
Na nie. Nie mam w swojej bibliotece CS:GO.
Zakładając ten wątek nawet nie liczyłem, że dyskusja na ten temat się tak rozwinie. Cieszy mnie to i mam nadzieję, że dojdzie do takiego wydarzenia. Co do tworzenia drużyn z losowych zgłoszonych to nie wiem, czy to dobry pomysł. Chyba każdy zna przynajmniej 4 osoby, z którymi pogrywa w Csa i które chętnie wezmą udział w takim turnieju. Zwłaszcza, że administracja chce aby wyglądało to jak najbardziej profesjonalnie i to może przyciągnąć ludzi. Mimo wszystko, mam nadzieję, że będzie to naprawdę udana i fajna akcja. Pozdrawiam.
#up
Chyba napisałem jasno, że nie?

~Leman
#upChyba napisałem jasno, że nie?
A twoje zdanie mało się liczy jeżeli prawie wszyscy są za.
Jest już cos robione w sprawie turnieju? A jeśli tak to mógłbym się dowiedzieć na jakim etapie?
Ludzie! Źle mnie zrozumieliście. Miałem na myśli ZBALANSOWANIE podkreślam ZBALANSOWANIE drużyn poprzez wyrównanie lig w drużynach, nie mówię tutaj o zmaganiach typu GGGSS vs. SSSSG, tylko GSUSS vs GSUSS (gdzie u to unranked), po prostu chciałbym żeby na każdym poziomie drabinki rozgrywka była wyrównana.
Czy mi się wydaję czy naprawdę ten temat został zapomniany ?
Czego ty wymagasz? Że zorganizują turniej z dnia na dzień?
Nic nie zostało zapomniane, zaczęliśmy rozmowy na temat tego turnieju w gronie administracyjnym. Musimy ustalić pewne rzeczy a dopiero potem będziemy ogłaszać. Nic na siłę, miejmy nadzieję, że będzie to zorganizowane i najlepiej jakby było to zrobione dobrze. : )
Czego ty wymagasz? Że zorganizują turniej z dnia na dzień?
Nic nie wymagam, po prostu nikt o tym nie pisał i chciałem się po prostu dowiedzieć . Weś stary sobie meliski zaparz albo coś.
Jestem po wstępnych rozmowach z fragmasters.pl . Turniej wystartuje najprawpdoopbniej w 1szy lub IIgi weekend października.
Zapisy tutaj: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/65848-turniej-csgo-1-zapisy/
Jak macie jakieś sugestie na temat turnieju to piszcie. Można zgłaszać zespoły 5 osobowe lub indywidualnie. Z osób indywidualnych postaramy się zbudować jakieś zbalansowane zespoły
Jak macie jakieś sugestie na temat turnieju to piszcie.
-Najlepiej jeżeli turniej będzie rozgrywany na standardowych mapach.
-Napiszcie do jakiegoś dobrego komentatora by był ogień na streamie. (No i tu pada 1 myślnik gdzie komentatorzy CS:GO lepiej nas zabawią gdy sami będą wiedzieli na jakich mapach będą grane mecze).
-Jakie będą wstępnie planowane nagrody? (I tak karczmowy team przepieprzy pierwszy mecz ale wolimy wiedzieć )
-Sugeruję dopisać do zgłaszania teamu by na wszelki wypadek mieli jakiegoś suba.
-Propozycja po rozmowie z guru by iść drabinką niż grupami. IMO to chyba ciekawsze i szybsze.
-Pytanie. Poreklamować coś w grupach handlowych CS'a na FB? Jedna liczy nawet 6k luda więc może więcej uczestników się zgłosi do turnieju. (Przy okazji wyświetlenia wam wpadną ).
Nikt Ci reklamować nie zabroni. Co do nagród info wkrótce.
Co do wpisywania się i poziomu zaawansowania w podaniach, to można by jeszcze podać ewentualną rangę albo/i ilość wygranych gier rankedowych (http://3mod.pl/uploads/imgs/3mod_1385914815__rangi_csgo.jpg), którą zdobyliśmy w grach rankingowych w CS go. Może to dodatkowo trochę wam pomóc w składaniu drużyn z podobnym poziomem.
Dobry pomysł zawsze to ułatwi dobieranie. Ale puki co nie ma tyle chętnych w zgłoszeniach, co tutaj
Co wy na to żeby serwis zorganizował jakiś turniej Csa? Myślę, że byli by chętni, a można by się sprawdzić i poczuć dreszczyk emocji i rywalizacji. Dla zwycięzców oczywiście jakieś skromne, symboliczne nagrody bo przecież nie o to tu chodzi. Jak myślicie?