(Propozycja) Turniej CS:GO

Lepiej by było nazbierać randomów i z nich utworzyć teamy. Jeżeli miałyby zgłaszać się same 5 osobowe drużyny to raczej wiele by ich nie było.

Najlepiej losowo tworzyc druzyny poprzez losowanie jakies.

albo wsadzic do każdego teama po 1 dobry graczy po 2 srednich i 2 słabszych.

Na nie. Nie mam w swojej bibliotece CS:GO.

Zakładając ten wątek nawet nie liczyłem, że dyskusja na ten temat się tak rozwinie. Cieszy mnie to i mam nadzieję, że dojdzie do takiego wydarzenia. Co do tworzenia drużyn z losowych zgłoszonych to nie wiem, czy to dobry pomysł. Chyba każdy zna przynajmniej 4 osoby, z którymi pogrywa w Csa i które chętnie wezmą udział w takim turnieju. Zwłaszcza, że administracja chce aby wyglądało to jak najbardziej profesjonalnie i to może przyciągnąć ludzi. Mimo wszystko, mam nadzieję, że będzie to naprawdę udana i fajna akcja. Pozdrawiam. :)

#up

Chyba napisałem jasno, że nie?

warn_ico.png
Rządzić to możesz sobie na swoim podwórku, a nie tutaj
~Leman
#upChyba napisałem jasno, że nie?

A twoje zdanie mało się liczy jeżeli prawie wszyscy są za.

Jest już cos robione w sprawie turnieju? A jeśli tak to mógłbym się dowiedzieć na jakim etapie? :)

Ludzie! Źle mnie zrozumieliście. Miałem na myśli ZBALANSOWANIE podkreślam ZBALANSOWANIE drużyn poprzez wyrównanie lig w drużynach, nie mówię tutaj o zmaganiach typu GGGSS vs. SSSSG, tylko GSUSS vs GSUSS (gdzie u to unranked), po prostu chciałbym żeby na każdym poziomie drabinki rozgrywka była wyrównana.

Czy mi się wydaję czy naprawdę ten temat został zapomniany ? :D

Czego ty wymagasz? Że zorganizują turniej z dnia na dzień?

Nic nie zostało zapomniane, zaczęliśmy rozmowy na temat tego turnieju w gronie administracyjnym. Musimy ustalić pewne rzeczy a dopiero potem będziemy ogłaszać. Nic na siłę, miejmy nadzieję, że będzie to zorganizowane i najlepiej jakby było to zrobione dobrze. : )

Czego ty wymagasz? Że zorganizują turniej z dnia na dzień?

Nic nie wymagam, po prostu nikt o tym nie pisał i chciałem się po prostu dowiedzieć -_-. Weś stary sobie meliski zaparz albo coś.

Jestem po wstępnych rozmowach z fragmasters.pl . Turniej wystartuje najprawpdoopbniej w 1szy lub IIgi weekend października.

Zapisy tutaj: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/65848-turniej-csgo-1-zapisy/

Jak macie jakieś sugestie na temat turnieju to piszcie. Można zgłaszać zespoły 5 osobowe lub indywidualnie. Z osób indywidualnych postaramy się zbudować jakieś zbalansowane zespoły

Jak macie jakieś sugestie na temat turnieju to piszcie.

-Najlepiej jeżeli turniej będzie rozgrywany na standardowych mapach.

-Napiszcie do jakiegoś dobrego komentatora by był ogień na streamie. (No i tu pada 1 myślnik gdzie komentatorzy CS:GO lepiej nas zabawią gdy sami będą wiedzieli na jakich mapach będą grane mecze).

-Jakie będą wstępnie planowane nagrody? (I tak karczmowy team przepieprzy pierwszy mecz ale wolimy wiedzieć :v)

-Sugeruję dopisać do zgłaszania teamu by na wszelki wypadek mieli jakiegoś suba.

-Propozycja po rozmowie z guru by iść drabinką niż grupami. IMO to chyba ciekawsze i szybsze.

-Pytanie. Poreklamować coś w grupach handlowych CS'a na FB? Jedna liczy nawet 6k luda więc może więcej uczestników się zgłosi do turnieju. (Przy okazji wyświetlenia wam wpadną :v).

Nikt Ci reklamować nie zabroni. Co do nagród info wkrótce.

Co do wpisywania się i poziomu zaawansowania w podaniach, to można by jeszcze podać ewentualną rangę albo/i ilość wygranych gier rankedowych (http://3mod.pl/uploads/imgs/3mod_1385914815__rangi_csgo.jpg), którą zdobyliśmy w grach rankingowych w CS go. Może to dodatkowo trochę wam pomóc w składaniu drużyn z podobnym poziomem.

Dobry pomysł zawsze to ułatwi dobieranie. Ale puki co nie ma tyle chętnych w zgłoszeniach, co tutaj :huh:

Co wy na to żeby serwis zorganizował jakiś turniej Csa? Myślę, że byli by chętni, a można by się sprawdzić i poczuć dreszczyk emocji i rywalizacji. Dla zwycięzców oczywiście jakieś skromne, symboliczne nagrody bo przecież nie o to tu chodzi. :D Jak myślicie?