Propozycja w sprawie działu ''Konkursy''

Witam.

Jakis czas tematu zorganizowałem mały konkursik na grę na tym właśnie forum i jako ze chciałem żeby jak najwięcej osób zobaczyło ten post i jak najwięcej wzięło udział napisałem ''double post'' żeby podbić temat i dostałem warna + zostałem zawieszony na 7 dni..

WbsfRXn.jpg

I tutaj moja propozycja i pytanie zarazem : Czy to coś złego ze chce żeby jak najwięcej osób wzięło udział w konkursie i jak najwięcej osób miało szanse wygrać ? Moim zdaniem w dziale Konkursy nie powinno być kar za double posty.. Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?

To, że robisz konkurs to masz jakiś immunitet? Temat jak temat, double post to double post.

To, że robisz konkurs to masz jakiś immunitet? Temat jak temat, double post to double post.

Nie chodzi mi o żaden immunitet. I tez malutki błąd bo myślałem ze w dziale Konkursy posty nie nie naliczają jak w Hydepark'u wiec może zrobić tak żeby nie naliczały się posty, wtedy double post'y by nikomu nie przeszkadzały.

Nie wiem skąd domysły że miałoby być tak jak myślisz, ale nieznajomość nie zwalnia z konsekwencji nieprzestrzegania.

A warna odpracujesz jakos wczesniej czy pozniej :)

A odnośnie samego tematu - moim zdaniem jeżeli juz to powinien być jakiś panel z aktualnymi konkursami zeby sie wyświetlał gdzieś może pod statusami czy coś. Ale ogólnie nie rusza mnie coś takiego bo nie korzystam zazwyczaj z tych konkursów

Zrobiłeś double post z premedytacją, powinna być podwójna kara :P

A tak na serio, to warn zasłużony mimo wszystko. Dura lex sed lex...

Zrobiłeś double post z premedytacją, powinna być podwójna kara A tak na serio, to warn zasłużony mimo wszystko. Dura lex sed lex...

Wiem ze warn zasłużony i w tym temacie nie oczekiwałem ze mi go cofnął czy coś po prostu chciałem zaproponować na przyszłość :)

Aj, tak się kończy nie czytanie do końca.

Jedynym działem, gdzie można podbić swój post częściej niż co 72h jest dział Streamy/Video, no i oczywiście Piszę bo Mogę w Hydeparku. Nie uważam, by był jakikolwiek sens podbijania tematów w innych działach, Konkursy do tego wliczając. Jeżeli konkurs trwa wystarczająco długo, to każdy zainteresowany zdąży do tematu zajrzeć.

Dura lex sed lex na tym forum? Ktoś dostaje warna, bo chcę aby jego konkurs był w topce ok, ale w sumie warn się należy mimo iż z dobrych pobódek.

Na forum jest temat promujące grę na privie wowa i nikt tam nie dostał bana bo niby nazwy nie umieszczono. Gdzie tu twarde prawo? BTW popieram inicjatywę aby oddzielić konkursy , bowiem jest to jakby nie patrzeć często charytatywna inicjatywa na rzecz społeczeństwa, a takie popierdółki zawsze mają przywileje.

Witam.

Jakis czas tematu zorganizowałem mały konkursik na grę na tym właśnie forum i jako ze chciałem żeby jak najwięcej osób zobaczyło ten post i jak najwięcej wzięło udział napisałem ''double post'' żeby podbić temat i dostałem warna + zostałem zawieszony na 7 dni..

WbsfRXn.jpg

I tutaj moja propozycja i pytanie zarazem : Czy to coś złego ze chce żeby jak najwięcej osób wzięło udział w konkursie i jak najwięcej osób miało szanse wygrać ? Moim zdaniem w dziale Konkursy nie powinno być kar za double posty.. Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?