Propozycja zrobienia Zina mmorpg

FreeQ wiem, że na to potrzebny jest czas, ale powiedz mi Aommo nigdy nie zaczynało? odrazu mieli reklamy kase i wgl.? Od czegoś zawsze się zaczyna, na początek ma być to "fanowska gazetka". Pozdrawiam

Podzielam zdanie przedmówców-moderatorów. Wątpię również, że nawet po kilkunastu wydaniach liczba czytelników przewyższyłaby liczbę czytelników tego serwisu.

Jedynym elementem, który jako tako budzi moje zainteresowanie to ew. zarobek bo zawsze się przyda trochę grosza. Problem w tym, że jesteś na forum od 5 minut i oczekujesz pełnego zaangażowania nie pokazując nawet sampla własnej roboty.

Z grubsza mógłbym podrzucić trochę tekstu, ale nie wezmę rozkręcania całego projektu na siebie. Jak sklecisz jako taką ekipę - holla at me.

PS: A StarCraft II ssie jaja.

Nie odzywaj się do mnie :angry:

Przecież możemy pisać TE same recenzje i tu i tu. Co jak co, ale ten Zin ma być pod banderą naszej strony. Czyż nie?

Po prostu na razie nie podchodźmy do tego zbyt poważnie. Tylko z dystansem.

Jeżeli nie wypali to w skutku możemy z niego zrobić bardziej przyswajalną formę forum.

Bo co jak co, może i są artykuły na forum, ale tak na prawdę czytamy je tylko my.

A ładne tło, czytelna czcionka i zachęcające screeny mocno przyciągają laików.

Generalnie to ja mam jedno zasadnicze pytanie: na cholerę? Panie Vojteck, jeżeli masz zapędy na redaktora to istnieje sobie już właśnie takie Art of MMO które moim zdaniem ma jakąś tam renomę i całkiem fajny poziom tekstów (ja sobie lubię poczytać). Czemu nie chcesz dołączyć do nich?

Ale po co on ma byc bandera forum, skoro niedlugo pojawi sie na stronie dzial artykuly, gdzie zamieszczane beda recki, zapowiedzi, itp.?

W tej chwili Iraasta ma racje, teksty z forum czytamy tylko my, ale kiedy juz pojawi sie ten dzial (Chmarus mowil, ze jest on prawie gotowy), to nie widzicie, ze bedzie on w pewnym sensie czyms takim jak zin? Tyle ze ludzie nie beda czekac na nowy numer, a zamiast tego beda czytac dodawana na biezaco teksty.

PS: Potwierdzam, SCII ssie : P.

EDIT:

Hania ma racje. Art of MMO na gwalt poszukuje redaktorow, wiec juz lepiej bawic sie w to z nimi -.= .

Ale po co on ma byc bandera forum, skoro niedlugo pojawi sie na stronie dzial artykuly, gdzie zamieszczane beda recki, zapowiedzi, itp.?W tej chwili Iraasta ma racje, teksty z forum czytamy tylko my, ale kiedy juz pojawi sie ten dzial (Chmarus mowil, ze jest on prawie gotowy), to nie widzicie, ze bedzie on w pewnym sensie czyms takim jak zin? Tyle ze ludzie nie beda czekac na nowy numer, a zamiast tego beda czytac dodawana na biezaco teksty.PS: Potwierdzam, SCII ssie : P.EDIT:Hania ma racje. Art of MMO na gwalt poszukuje redaktorow, wiec juz lepiej bawic sie w to z nimi -.= .

Fakt. Wstrzymajmy się do wyjścia działu. Wtedy się zobaczy.

Ps.:A co do SC2, to to że jesteście lamami, które nie wiedzą co to MMM, lub 5RR i nie znają się na Metagamingu, to nie oznacza że gra ssie. Poza tym, ssanie jest fajne. Spytajcie się byle... kobiety lżejszych obyczajów :P

Blablabla : P. -Dzz'

Fakt. Wstrzymajmy się do wyjścia działu. Wtedy się zobaczy.Ps.:A co do SC2, to to że jesteście lamami, które nie wiedzą co to MMM, lub 5RR i nie znają się na Metagamingu, to nie oznacza że gra ssie. Poza tym, ssanie jest fajne. Spytajcie się byle... kobiety lżejszych obyczajów Blablabla : P. -Dzz'

Fakt jest taki ze zapal jest... ale jak to juz pokazywaly inicjatywy tego forum.... szybko stygna :)

PS: Zalezy jeszcze kto mialby ssac :)

No coz...to tego wszystkiego moge tylko dodac ze bede kontynuowal moj pomysl. gdyby ktos zechcial dolaczyc czekam

GG 23882041

e-mail vojteck0202@gmail.com pozdrawiam

Cześć mam na imię Bartek i plan jak skolonizować wszystkie planety w naszym układzie słonecznym, nie powiem jakie mam doświadczenie, ani co już w kwestii tego projektu przedsięwziąłem.

Mimo wszystko piszcie do mnie na GG 34Bartek23 to powiem wam co macie robić,

Pozdrawiam

//Kłamca. Nie słuchajcie go, naprawdę nazywa się Marcin! - Mr. Hania

Co do redaktorow MMORPG, czy nie uwazacie, ze "wchodzenie" w zina to za duzo? Niedlugo u nas wystartuje dzial artykuly i chyba lepiej, abyscie tam wstawiali swoje teksty, niz dodawali je do zina. Czyms ten dzial trzeba bedzie zapelnic.
Jeśli planujecie utworzyć Zina to nie ma co angazować w to redaktorów tego portalu tylko poszukać nowych specjalnie pod ten projekt, nie ma sensu tworzyć Zina kosztem tego serwisu.
AoMMO istnieje dla tego ze ludzie ktorzy go robia maja z tego kase. Nie placi im panstwo czy cos. Ale maja pieniadze z reklam itp.
nikt z Art of MMO nie ma kasy za jego prowadzenie/tworzenie, kasa z reklamy tyle co starcza na utrzymanie serwera.

Vojteck problem jest taki ze bazujesz głównie, jeśli nie jedynie na wsparciu mmorpg.org.pl, pytanie brzmi co mozesz zaoferować od swojej strony ?

Jeśli powstaną przynajmniej 3 numery(Zinów jest i było multum, 95% upadło po kilku 1-3numerach... coś chyba o tym świadczy) a wiec jeśli projekt ma mieć jakiekolwiek szanse na przetrwanie to niech zajmie sie nim ktoś kto nie straci zapału i chęci po miesiącu. Niech projektem zajmie sie osoba która ma do tego odpowiednie predyspozycje, ktoś kto miał uprzednio jakąkolwiek styczność z organizacją np. Admin, Redaktor tego serwisu. Wpaść na forum i zaproponować taki "genialny" pomysł na Zin'a ^^ każdy potrafi. np. "Chce stworzyć gre MMORPG, mam genialny pomysł na gre podobną do WoW'a :D Szukam programistów, grafików do mojego genialnego projektu. Czekam na chętnych ktorzy stworzą mi gre."

Im więcej tego typu projektów tym lepiej, byle były robione z głową. Sam nawet chętnie pomoge wrazie problemów.

Witam, jestem pewien że na tym forum są ludzie którzy potrafią dobrze pisać.Myśleliście o tym żeby wasze umiejętności wykorzystać w internetowej gazecie? co wy na to żebyśmy zrobili zina o grach mmorpg, takich gier nie brakuje zin wychodziłby co miesiąc. Potrzebowałbym do tego projektu...

1. Redaktorów

2. NewsManów

3. Miło by było gdyby znalazł się ktoś kto potrafi skladac pdf jeśli nie ja się tym zajmeę

Zajmę się także zrobieniem stronki i forum do naszego projektu.

Jeżeli chcesz wziąć udział w tym projekcie musisz wiedzieć że nie dostaniesz za niego pieniędzy...jest to fanowska gazetka.

czekam na propozycje narazie tutaj dawajcie probki swoich tekstów, mam nadzieje że to wypali, pozdrawiam czekam na odp