Propozycja

Przepraszam was że nie w tym dziale ale nigdzie indziej nie mogłem napisać (wiem wiem będzie warn ale fajna propozycja dla admina i innych moderatorów) teraz ludzi kręcą bajery takie jak sklepiki punkty itd. może zrobicie na stronce takie coś jak sklepik z rangami takimi jak przyjaciel forum lub mag adept itd. za punkty które będą otrzymywane za pomoce na forum itd. Ciekawie by to wyglądało ale na przykład jak ktoś zdobędzie określoną ilość postów dostanie jakąś ilość ^^ Fajnie by było . Komentujcie (przygotowałem się na wyśmianie i wyzwiska) :D

Pomysł po prostu by się nie sprawdził, to forum jest zbyt poważne i za duże na takie coś. To jest moje zdanie, ale myślę, że wiele osób myśli tak samo. Nawiasem mówiąc, temat ten bardziej pasuje do działu "serwis".

//Poważne mówisz? :D - Mr. Hania

No Spoko ^^ Ale fajnie by było a w dziale "Serwis" niestety nie moge pisać przepraszam ale tylko tu mogę.

Tyś dużego forum chyba nie widział :P

Dla mnie to forum jest największym o grach MMO, pisze tu dużo osób, posty pojawiają się stosunkowo często - więc duże.

Niemniej, wróćcie do tematu, bo już zaczyna dyskusja zbaczać z celem, w którym propozycję tą napisał Shinex.

Moim skromnym zdaniem, na tym forum jest za mało aktywnych użytkowników, by coś takiego zrobic, ale ogólnie git.

Jeżeli to miałoby jakoś pomóc serwisowi to jestem na tak, tylko jest jeden problem...nie ma problemu z serwisem :)

Może pomysł ciekawy, ale nie na te forum. Mi by się takie coś nie podobało, że masz punkty to masz tą rangę. Takie trochę dziwne.

Może pomysł ciekawy, ale nie na te forum. Mi by się takie coś nie podobało, że masz punkty to masz tą rangę. Takie trochę dziwne.

Zgadzam sie z toba

Przepraszam was że nie w tym dziale ale nigdzie indziej nie mogłem napisać (wiem wiem będzie warn ale fajna propozycja dla admina i innych moderatorów) teraz ludzi kręcą bajery takie jak sklepiki punkty itd. może zrobicie na stronce takie coś jak sklepik z rangami takimi jak przyjaciel forum lub mag adept itd. za punkty które będą otrzymywane za pomoce na forum itd. Ciekawie by to wyglądało ale na przykład jak ktoś zdobędzie określoną ilość postów dostanie jakąś ilość ^^ Fajnie by było . Komentujcie (przygotowałem się na wyśmianie i wyzwiska) :D