Jak ktoś ma jakąś propozycję odnośnie utworzenia nowego działu / schowania / usunięcia to w tym miejscu jest odpowiednie miejsce na wyrażenie takiej sugestii. W wolnym czasie pozmieniam kategorie tak by były możliwie jak najbardziej "na czasie".
Propozycje dodania/zmienienia działów
Może z tego działu "Inne gry MMO" pozbyć się tych poddziałów? Dokładnie mam na myśli, Battle of Immortals (od grudnia w temacie nic tam się nie dzieje, jak wiadomo gra już nie jest tak popularna jak kiedyś), Priston Tale 2 (jak zauważyłem to tam są głównie posty z 2009 r. ogólnie podobny przypadek ja z BOI, po za tym tam praktycznie nie ma już polskiej społeczności), Entropia Universe (tam mamy tylko 6 tematów, które mają już 3 lata), Wyd Global (to samo co u Entropi). Co do tych już głównych MMO, które mają samodzielne działy to wydaje mi się, że raczej te gry są na topie i nie ma potrzeby pozbywania się ich.
Co do dodania to wydaje mi się, że DOTA 2 powinna mieć swój dział, albo najlepiej zrobić jakiś dział ogólnie dla MOBA i tam jakoś wcisnąć DOTę 2, LOLa, Smite, Heroes of Neverth i te inne klony
Po za tym powinien być dział dla Star Wars The Old Republic i to obowiązkowo Szczerze jakoś nie widać dużego zainteresowania tą grą na naszym forum, ale czasem pojawi się jakiś temat, po za tym ta gra globalnie jest popularna i chyba dzięki wysokiej renomie powinna u nas się znaleźć na forum. Może dział dla The WarZ, w końcu ma ta gra elementy MMO, ale nie wiem jak z zainteresowaniem u nas na forum tą grą. Co do MMOFPS to za bardzo tym gatunkiem się nie interesuje, ale wiem, że doszło kilka ciekawych tytułów, a America's Army 3 raczej już nie jest bardzo grywalne u nas (tylko 5 tematów, jeden napisany raz na rok). Jak coś mi się przypomni to dopiszę.
To ja bym poprosił o dział (taki jak np. do GW2), ale do StarCrafta 2. Dlaczego?
Ostatnio na forum jest "boom" na SC2, coraz więcej ludzi przekonuje się do gry, pewnie też wiele osób pogadałoby chętnie o grze, podzieliło się strategiami. Póki co o StarCrafcie gadamy raczej poprzez statusy, ale one szybko znikają, tak samo jak tematy typu "SC2 ekipa" w dziale Gildie/Klany. Jeżeli można, to poprosiłbym o dodanie działu StarCraft 2 lub chociaż poddziału w dziale Gildie/Klany.
Pozdrawiam.
Lepiej temat o SC2 byśmy mogli dyskutować jak i o grze jak i o taktykach itp.
Co jeszcze?
No może dział dla SMITE coś w stylu ligi legend (polski ftw!)
Dalej nie wiem może coś wymyślę.
Ja mam jedno zastrzezenie - mozna by zamknac, i otworzyc nowe tematy o league of legends - poniewaz wydaje mi sie, ze te popularne co maja po 100+ stron, bardzo lubia sie zawieszac i nabijac dbl posty.
Poprosiłbym o kosz(jest tylko widzialny dla gości) dla użytkowników.Kilka razy załapałem się na usunięcie tematu w momencie gdy chciałem spojrzeć(do niego).
Wiem, treści usuwane to raczej treści zbędne, ale zawsze można się pośmiać xd
@BlastBlue
Dział, albo poddział widziałbym prędzej w dziale "Gry", a nie osobny dział przy innych MMO. Jeżeli w dziale Gildie/Klany to jako jakiś klan.
@Avitus
Co do gier MOBA, to prędzej lepiej by wyglądała opcja tą którą podałem.
@Ajron
DIablo III, hmm... to zapraszam do newsa autorstwa guru:
http://mmorpg.org.pl...blo-3-to-MMORPG
Do tego jestem sceptycznie nastawiony. Wielkiego bum na forum Diablo III nie widzę.
Dostaliśmy 5 odpowiedzi, a żaden z was nie wymienił MMO.
Dział o SC2? Macie moje poparcie.
Jeszcze proponowałbym skasować dział pt. "Serwer Ventrilo" bo i tak jest już nieaktualny
Dziękuje za śmietnik;d
Nie wiem czemu, ale co do StarCrafta to ja bym to widział, ale jako poddział w dziale "Inne MMO". Nawet idealnie pasuje to, bo nie jest to gra MMORPG, więc troszkę dziwnie jakby nagle tworzyć coś takiego kosztem jakiejś innej produkcji Natomiast sam widzę, że jest ten przysłowiowy "boom" na SC 2, pogrywa w to bardzo wiele osób, twór jest mega popularny więc myślę, że jak najbardziej to jest do przemyślenia.
Boom na SC był(tydzień temu), jednak wydaje mi się, że szybko się skończył.
Bo super uber wielkiego QQi'ego nie ma i nikt tym nie spamuje na statusie.
Co prawda to prawda, ja jednak nadal czekam na decyzję admina co do tego działu, bo trochę osób jest za tym działem
Moim zdaniem War Thunder powinien zastąpic World of Tanks na forum, ponieważ gra bije tą maszynę do pieniędzy od WG na łeb na szyje pod każdym względem.
Moim zdaniem War Thunder powinien zastąpic World of Tanks na forum, ponieważ gra bije tą maszynę do pieniędzy od WG na łeb na szyje pod każdym względem.
A te gry, nie różnią się przypadkiem w zasadniczy sposób?? xD
@UP
Owszem, w War Thunder póki co możemy latać samolotami, ale twórcy dążą do bitew samoloty vs czołgi vs statki, 3 w 1.
Osobny dział dla Mabinogi!
Osobny dział dla Mabinogi .
Osobny dział dla Mabinogi!