Propozycje

A wiec tak, ja sie zwracam z prosba do teamu mmorpg.org.pl

A więc, jako iz teraz Minecraft jest popularny, to warto by było stworzyć dział o tej grze, tak samo jak metin2, teraz te gry sa tak popularne, ze forum by bardziej sie rozkrecilo.

I proponuje zmienić szate na ciemny kolor.

takie moje 2 propozycje

jesli macie swoje podzielcie sie nimi tutaj

Co do gier to jak najbardziej, ale szata graficzna myślę że powinna zostać. Człowiek się przyzwyczaja do kolorów i wygodniej mu się wtedy poruszać po serwisie. Nowość czyt. kolory/zmiany powodują u człowieka nadmiar nowych informacji a starzy ludzie nie lubią zmian :P. Ewentualnie można wprowadzić np. 3 rodzaje skórek i jeśli najdzie komuś ochota to CLICK i już zmienia na różowy wystrój swojego monitora/forum ;p.

Troszeczkę nie ten dział chyba.

mod_ico.png
Już przeniosłem. - crracked

Ja też mogę zaliczyć to do propozycji.

Artcik proszę Cię ogarnij się dodajesz gry na stronie, których znana jest tylko data premiery ( a i to nie zawsze....). Wcale nie powinno ich być jeśli nie ma znanych chociaż testów CBT!

Także spokojnie. Dodawaj gry, które już funkcjonują, bo wielu jeszcze nie ma.

Peace:)

@EDIT

Lub jeśli się już uparłeś to niech admin doda zakładkę zapowiedzi i wtedy twoje opisy by pasowały.

A wiec tak, ja sie zwracam z prosba do teamu mmorpg.org.pl

A więc, jako iz teraz Minecraft jest popularny, to warto by było stworzyć dział o tej grze, tak samo jak metin2, teraz te gry sa tak popularne, ze forum by bardziej sie rozkrecilo.

I proponuje zmienić szate na ciemny kolor.

takie moje 2 propozycje

jesli macie swoje podzielcie sie nimi tutaj