Witam. Nie miałby ktoś z Was przypadkiem DWÓCH wolnych kluczy? Potrzebowałbym dla braci, bo im się niestety nie poszczęściło, a chcieliśmy bardzo razem pograć, bo na GRO długo, długo czekaliśmy Jakby ktoś był tak miły to proszę o jakieś PM. Będę wdzięczny, dzięki z góry. Pozdrawiam.
Prosba - beta Ghost Recon Online
mam z 4 wiec prosze wysylam ci je na pw
Wysyłasz mu wszystkie cztery, czy zostanie Ci jeden wolny?
mam wolne ;p a co tez trzeba?
Tak, chętnie bym przyjął
Jeśli można to ja też bym jednego poprosił
I ja, jeśli można
ja wale... ;p powinienem je dac Ozonkowi to moze jakis konkurs by zrobil czy cos ;p macie chlopaki po 1 i koniec ^^ nie mam juz zadnego MIELJ GRY! w razie pytan zapraszam na GG
Ja juz się dostałem jednak jak włączam Launcher'a to wita mnie Black Screen. Jakieś propozycje?
Nub pytanie , gdzie moge ten klucz wklepać ?
Mój key został użyty ^^ może mi ktoś na pw wyslać ? Z góry dzięki.
Start w południe naszego czasu.
Mój kluczyk właśnie przyszedł, i dobra wiadomość dla chętnych - to jest "ostatni tydzień testów", zanim dopuszczone zostaną inne państwa, w tym m.in. Polska i Hiszpania.
Ale waga instalki... Fuuuuuuuuu
Mam klucz z onrpg ,ale chwile szukałem stronki do wklepania keya i już 2 nie moge wziąść :/
Witam. Nie miałby ktoś z Was przypadkiem DWÓCH wolnych kluczy? Potrzebowałbym dla braci, bo im się niestety nie poszczęściło, a chcieliśmy bardzo razem pograć, bo na GRO długo, długo czekaliśmy Jakby ktoś był tak miły to proszę o jakieś PM. Będę wdzięczny, dzięki z góry. Pozdrawiam.