@MenAK, na chwilę obecną (14:30) 13 serwerów jest VeryHigh z 27 wszystkich. Reszta jest High. Jak na 14:30 to nieźle, a ludzie dalej siedzą w robocie.
To jest ilość kont "przypisanych" do serwerów, a nie ilość ludzi online
@MenAK, na chwilę obecną (14:30) 13 serwerów jest VeryHigh z 27 wszystkich. Reszta jest High. Jak na 14:30 to nieźle, a ludzie dalej siedzą w robocie.
To jest ilość kont "przypisanych" do serwerów, a nie ilość ludzi online
Ocenanie gier po filmikach to jak ocenianie książki po okładce. Rynek tak się zmienił, że firmy tworzące gry ubdurały sobie, że gracze będą kupować ich produkt po zobazczeniu gameplayów z gry ... to trochę śmieszne, ale niestety tak jest. Przydałby się trial w GW2, oj przydałby się.
Napiszę tu, żeby nie zakładać nowego tematu. Ma ktoś może jakieś konto, które byłby wstanie użyczyć mi na dosłownie godzinkę? Chciałbym po prostu sprawdzić jak się będzie zachowywał mój laptop podczas gry, a dokładniej na ile będzie się grzał. Jestem już zdecydowany kupić ale nie chciałbym wyrzucić pieniędzy w błoto. A może ktoś ma Lenovo Z580 z GeForce GT 635M i mógłby podać temperatury podczas gry?
Ludzie nikt wam nie da nawet na godzine swoje konta do gry za którą musiał zapłacić i to napewno nie komus kto zalozyl konto na forum tylko po to.
Kup grę wypróbuj - a jeśli niebędzie pasować to odłóż na półkę...
Ja kupowałem GW2 w ciemno w dniu premiery, pograłem 3 miesiące i oddałem grę w ''dobre ręce''. Żeby wyrobić sobie opinie na jakiś temat trzeba to po prostu wypróbować, pomacać, podotykać, pobawić się i dopiero po tym fakcie można oceniać czy to jest fajne czy nie - nie ważne czego dotyczy owy osąd - może być to dziewczyna, deska klozetowa czy... gra. Nie chcę oddawać swojej dziewczyny i deski klozetowej obcemu facetowi do ''wypróbowania''. Z grą jest tak samo Kup tą grę. Nic nie tracisz, najwyżej pieniądze (rzecz nabyta), choć ową grę/konto łatwo sprzedać lub dogadać się z ludźmi na jakąś wymianę w razie wypadku.
Takie proszenie się o pasy jest jednak ryzykowne i jestem przeciwnikiem takiego postepowania. Ja np. tylko kilku osobom bym powierzył swoje hasła (ludziom z którymi gram ponad 6 lat i znam ich z reala), a co dopiwro mówić o randomowym człowieku, który specjalnie rejestruje się na forum mmo, by dostać owe hasła
Witam wszystkich.
Piszę tutaj ponieważ małą prośbę, a mianowicie chciałbym wypróbować tę grę, jednak nie chce od razu jej kupować na wypadek gdybym się zawiódł.. Mógłby mi ktoś udostępnić na kilka dni swoje konto? Nie musicie się bać, nie jestem żadnym hakierem . Byłbym bardzo wdzięczny. Mozecie się ze mną skontaktować przez gg: 15520189 lub skype - luczkis