Prośba co do GW2

Witam wszystkich.

Piszę tutaj ponieważ małą prośbę, a mianowicie chciałbym wypróbować tę grę, jednak nie chce od razu jej kupować na wypadek gdybym się zawiódł.. Mógłby mi ktoś udostępnić na kilka dni swoje konto? Nie musicie się bać, nie jestem żadnym hakierem :P. Byłbym bardzo wdzięczny. Mozecie się ze mną skontaktować przez gg: 15520189 lub skype - luczkis

Nie tak działa rynek gier. W dzisiejszych czasach są streamy, gameplaye na YouTube, żeby zobaczyć i się zdecydować. Nikt ci nie udostępni konta, gdyż to niepotrzebne ryzyko. Albo kupujesz, albo nie.

Polecam Ci trochę zaczekać. Prawdopodobnie w najbliższym czasie będzie udostępniona możliwość testowania gry za darmo :)

Zbyt duże ryzyko aby komuś obcemu pożyczyć konto na parę chwil. Oszuści są dookoła nas.. więc jest nikła szansa że ktoś Ci da pograć te "kilka" dni.

Ja to rozumiem, ale z drugiej strony z samym loginem i hasłem trochę ciężko ukraść konto :=), oczywiście nie liczę, ze ktoś mi da konto z high-endowym iq itd., ale jak ktoś pograł chwile i mu sie nie spodobało, postanowił nie sprzedawać, a teraz konto leży nieużywane, to byloby bardzo milo,gdyby mi je udostepnił

Polecam Ci trochę zaczekać. Prawdopodobnie w najbliższym czasie będzie udostępniona możliwość testowania gry za darmo

Mogę prosić o źródło tych informacji? Jeśli spekulujesz f2p, to trochę sobie poczeka- dopiero wprowadzając LS2, więc nie widzę powodu dla którego w najbliższym czasie mieliby zmieniać politykę.

Edit. Przyjacielu nRetax, prościej jak napiszesz co dokładnie chcesz wiedzieć, jakie aspekty Cię interesują i jakie wątpliwości chcesz rozwiać.

Celebryta, Xar'owi chodziło o triala, raczej.

Dawno już takowego nie było, więc istnieje bardzo duża szansa, że takowy się ukaże. Dodatkowo niebawem druga rocznica GW2, także tym bardziej jest to prawdopodobne.

Na F2P nie nastawiałbym się, raczej nie prędko nadejdzie, grze w dalszym ciągu się powodzi, mimo ciągłej nagonki guru. (jak dla mnie to i lepiej, community raczej zdrowsze dzięki temu :) )

Mój problem polega na tym, że GW2 bardzo mi sie podoba, ale może sie okazać, że gra znudzi mi sie po kilku godzinach, wiec troche boje sie kupować...

Mogę prosić o źródło tych informacji? Jeśli spekulujesz f2p, to trochę sobie poczeka- dopiero wprowadzając LS2, więc nie widzę powodu dla którego w najbliższym czasie mieliby zmieniać politykę.Edit. Przyjacielu nRetax, prościej jak napiszesz co dokładnie chcesz wiedzieć, jakie aspekty Cię interesują i jakie wątpliwości chcesz rozwiać.

Źródło: http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/2aryqt/datamining_upcoming_features_from_entanglement/

Chodziło mu o triala, lel.Dawno już takowego nie było, więc istnieje bardzo duża szansa, że takowy się ukaże. Dodatkowo niebawem druga rocznica GW2, także tym bardziej jest to prawdopodobne.Na F2P nie nastawiałbym się, raczej nie prędko nadejdzie, grze w dalszym ciągu się powodzi, mimo ciągłej nagonki guru. (jak dla mnie to i lepiej, community raczej zdrowsze dzięki temu )

Nie, nie chodzi mu o trial. Chodzi mu o użyczenie konta, bo trial do GW2 zdarza się raz lub dwa razy w roku.

@up

W plikach gry znaleziono prawdopodobnie info dotyczące pełnoprawnego triala (takiego jak w GW1), a nie trial weekandu.

@upW plikach gry znaleziono prawdopodobnie info dotyczące pełnoprawnego triala (takiego jak w GW1), a nie trial weekandu.

Takiego triala jak na razie nie ma i nie będzie, aż ArenaNet oficjalnie go ogłosi. Autor tematu nie prosi więc o trial, trial weekend ani nic innego, jak tylko użyczenie konta, tj. loginu i hasła, na co normalny człowiek w życiu się nie zgodzi.

Takiego triala jak na razie nie ma i nie będzie, aż ArenaNet oficjalnie go ogłosi. Autor tematu nie prosi więc o trial, trial weekend ani nic innego, jak tylko użyczenie konta, tj. loginu i hasła, na co normalny człowiek w życiu się nie zgodzi.

Po co to ciągle podkreślasz? Napisałeś raz wystarczy. Zaczęli pisać o trialu, a ty znowu o tym samym co w twoim pierwszym poście. Zamiast pisać jaki "normalny człowiek" jest, to może zaoferuj inną formę pomocy?

Raczej nikt Ci konta nie udostępni, chociaż odzyskać przez serial kode etc jest banalne. Myślę, że niedługo będzie free trial do 20-30 poziomu. Filmiki na YT też ładnie obrazują tą grę, ba nawet po polsku niektóre ;p

Konto na forum aby konto w grze wyżebrać raczej nikt ci nie da pooglądaj sobie filmy na yt lub kup swoje konto a jak sie znudzi to sprzedaż

trial może być za miesiąc na kolejne urodziny GW2, rok temu chyba tak było jeśli dobrze pamiętam

Witam wszystkich.Piszę tutaj ponieważ małą prośbę, a mianowicie chciałbym wypróbować tę grę, jednak nie chce od razu jej kupować na wypadek gdybym się zawiódł.. Mógłby mi ktoś udostępnić na kilka dni swoje konto? Nie musicie się bać, nie jestem żadnym hakierem . Byłbym bardzo wdzięczny. Mozecie się ze mną skontaktować przez gg: 15520189 lub skype - luczkis

Napisz mi na PW

Wgl jak z populacją w GW2? Bo jestem zainteresowany zagraniem :P?

@MenAK, na chwilę obecną (14:30) 13 serwerów jest VeryHigh z 27 wszystkich. Reszta jest High. Jak na 14:30 to nieźle, a ludzie dalej siedzą w robocie.

Koncepcja wypożyczenia konta "na kilka dni" jest według mnie, idiotyczna. Wydanie 100 zł na grę, która przyciągnie nas do komputera na kilka dni, jest dobrą inwestycją - zwłaszcza jeśli mowa o GW2 - może wciągnąć nawet na lata.

Oczywiście odzyskanie klucza jest łatwe, ale całego gearu na koncie już nie. ArenaNet nie zwraca straconych itemów (przekonałem się kiedy ktoś włamał się na konto kumpla).

Po co to ciągle podkreślasz? Napisałeś raz wystarczy. Zaczęli pisać o trialu, a ty znowu o tym samym co w twoim pierwszym poście. Zamiast pisać jaki "normalny człowiek" jest, to może zaoferuj inną formę pomocy?

W tej sytuacji nie ma innej formy pomocy. SiLuS się już zaoferował.