Prośba do administracji portalu mmorpg.org.pl

Skrytek, w sumie dobry sposób na nabijanie postów, wysuwasz jakąs prośbę do administracji, oni cię olewają, po czym sobie co dwa dni piszesz posta.

A Chmarus, nie ładnie się zachował.

Szczerze to nie chodzi mi, o nabijanie postów - mam to gdzieś.

Z natury się nie poddaje za nic, więc mam zamiar pisać, aż nasz "Wódz" ruszy zadek i zechce mi coś odpisać. Choćby coś ala "Spadaj, mam to gdzieś co tu piszesz".

"Wódz" dostaje kase za to Forum i Portal, więc mu nowe pomysły są niepotrzebne, bo przecież musiałby się BARDZO namęczyć żeby uszczęśliwić użytkowników.

Tak samo się zachowywał w sprawie wysyłki mojej nagrody, że niby została wysłana do kogoś innego, i czekałem z 2 miechy na zastępczy pendrive. Co najlepsze, że odpowiadał z tygodniowym opóźnieniem, a na konto wchodził codziennie/co 2 dzień.

Szczerze z serca mówiąc według mnie Chmarus jest niedojżały. Już chyba dzieciak z gimnazjum prowadziłby lepiej to Forum/Portal... Sryy przesada, przynajmniej by odpisywał ludziom.

Ta, i zaraz pewnie Mod napisze, że to moje pisanie nie ma sensu - tu będzie racja, bo jak widać pisanie w jakiejś sprawie do was nie ma sensu. Jakby byli na tym Forum jacyś Modowie, którzy robią to bo LUBIĄ to robić, a nie robią tego dla kasy czy czego innego to już normalnie mógłbym umrzeć, iż moje życie stałoby się kompletne.

Hehe najlepsze, że piszę już kilka tygodni post pod postem i admini nadal mają to gdzieś.

Widać wasze zaangażowanie.

Skrytek, nic więcej Ci poradzić nie mogę, Chmarus zaznajomiony jest z tą sprawą ; )

A moderatorzy raczej tego dla kasy nie robią biorą pod uwagę, że robią to czysto hobbystyczne.

Hah, chłopak napisał temat w Kwietniu (25 marzec) i do teraz nie jest ta sprawa rozwiązana, trochę....... ch*jowo, nie ?

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ NS

Z Chmarusem użerałem się około 3miechy o moją nagrode (nie pamiętam dokładnie), więc jak odpisze to będzie cud. Jeśli coś zrobi w tej sprawie to........będzie można o tym napisać książke.

Salek dzięki za odpowiedź.

Heloł panie Chmarusie, ile mam jeszcze czekać na pana odpowiedź? Jak temat dobije do 3k wyświetleń to się pan odezwie?

Za łatwo by było........

Może jak wbije 10k i każdy użytkownik się tu odezwie.

Chociaż nie, i tak masz to w "pupie".

Ja dodam od siebie ze na opera mini nie da sie ogladac

zaminusowanych komentarzy, przenosi na strone

reportowania bledu.

Halo, Halo jest tam kto?

Jak się mają prace z dodaniem tych nowych tematów z Forum na dole strony?

No i nadal nic. Widać jak masz to gdzieś Chmarusie. Wchodzisz na Forum, a nic nie robisz.

Postaram się by było to zrobione, temat zamykam bo sobie posty nabijasz. Jeśli będzie coś do zakomunikowania to napiszę tutaj.

Skrytek, wyciąganie sprawy z pendrivem jest trochę nie wporządku. Przyznałem się do błędu i przeprosiłem Cię za zainstniałą sytuację. Serio myślisz, że specjalnie chciałem Cię oszukać na ten pendrive i cała sytuacja miała miejsce celowo?

Lista tematów jest już na dole i będzie widoczna na komórach i tabletach :)

Dzięki Chmarus.

Wiem, że nie na miejscu, ale jakoś nie wiedziałem co pisać żebyś mi odpisał.

Proszę cię, weź popraw kontakt z użytkownikami Forum.

No bo te moje pisanie posta pod postem było trochę... Napisz następnym razem np, że pracujesz nad tym czy coś żebym wiedział, że coś jest robione w tej sprawie, a nie...

Zeby nie robic nowego tematu napisze tu, sry za odkop.

Na portalu przegladajac komorka nigdzie nie widze opcji szukaj, chyba ze tylko u mnie nie widac. Moglibyscie dodac owa opcje wyszukiwania newsow? Nie za bardzo mi sie widzi przekopywac dziesiatki stron.

Witam

Proszę was o dodanie przycisku "Pełna wersja strony" w portalu mmorpg.org.pl

http://www.mmorpg.org.pl/

Niestety, ale dla mnie ta mobilna wersja jest słabo czytelna. Dla was to nie powinien być jakiś wielki wysiłek, a myślę że pewnej ilości użytkownikom byłoby lepiej ją czytać/przeglądać. Oczywiście każdy mógłby sobie wybrać mobilna, czy komputerową wersję strony jak to jest na Forum.