Siemka ziomeczki. Chciałem od dawna zagrać w guild warsa 2 no ale niestety gra była dla mnie za droga, a bałem się, że może mi się ona nie spodobać No i czekałem przez dłuższy czas na jakąś przecenę większą, a gdy ona się przytrafiła to o niej kompletnie nie wiedziałem. Cały weekend nie było mnie w domu, a dostęp do internetu miałem tylko taki, żeby sprawdzić sobie facebooka. Dzisiaj sobie spojrzałem na newsy których nie czytałem gdy byłem na wyjeździe no i stało się, przecena gw 2, a ja nic nie wiem. Mam do was prośbę, czy może jest ktoś kto kupił grę, ale nie przypadła mu i byłby taki miły żeby pożyczyć mi ją, sprawdzę tylko jak mi się w to gra i czy mnie to wciągnie na dłużej, jeśli się tak stanie to kupię sobie niestety gw2 za obecną cenę.
Prośba do graczy
Czasami mam wrażenie, że te setki postów o "pożyczenie" konta robi jedna i ta sama osoba, albo ludzie są aż tak głupi i myślą, że ktoś im da konto bo nie stać ich wydać 45-100 zł na grę. Nie spodoba Ci się gra po zakupie - wystaw na allegro bądź mmoply.com nawet o te 10 zł mniej niż kupiłeś i tyle.
Z całym szacunkiem, ale gościu masz tylko 1 post i zarejestrowałeś się tylko po to by żebrać o "pożyczenie" konta. Ja nawet bym go nie pożyczyła osobie, która ma tu 500 reputacji, więc nie wiem czego oczekujesz.
Z całym szacunkiem, ale nie założyłem tego konta specjalnie. Te konto używam od dawna, tylko nie zamieszczam żadnych tematów i postów, sprzedawałem moje konta z gier tutaj. Rejestracja: 29 lip 2014
Siemka ziomeczki. Chciałem od dawna zagrać w guild warsa 2 no ale niestety gra była dla mnie za droga, a bałem się, że może mi się ona nie spodobać No i czekałem przez dłuższy czas na jakąś przecenę większą, a gdy ona się przytrafiła to o niej kompletnie nie wiedziałem. Cały weekend nie było mnie w domu, a dostęp do internetu miałem tylko taki, żeby sprawdzić sobie facebooka. Dzisiaj sobie spojrzałem na newsy których nie czytałem gdy byłem na wyjeździe no i stało się, przecena gw 2, a ja nic nie wiem. Mam do was prośbę, czy może jest ktoś kto kupił grę, ale nie przypadła mu i byłby taki miły żeby pożyczyć mi ją, sprawdzę tylko jak mi się w to gra i czy mnie to wciągnie na dłużej, jeśli się tak stanie to kupię sobie niestety gw2 za obecną cenę.
Są ludzie i są taborety że tak to ujmę...
Ja dosyć często pożyczam rożne gry do sprawdzenia, ale wybacz, nie mogę ryzykować udostępnianiem własnego konta komuś kto ma jeden post i jest tak krótko na forum. Tak czy inaczej powodzenia, może ktoś się znajdzie kto użyczy konto
Wystarczy trochę o grze poczytać, zrobić jakiś konkretny research, czy pooglądać video oraz streamy, by wiedzieć, czy gra trafi w nasz gust.
Nie wiem w czym problem.
szczególnie że do zmiany danych potrzebny jest kontakt z supportem,a nie każdy chce się w to bawić
Naprawdę? Nie możesz kupić sobie GW2 i jak się nie spodoba to ew. sprzedać? Dostaniesz z 10-15 zł mniej. Naprawdę to taka strata?
Po za tym watpie czy ktos ci da konto - chocby z tego powodu ze kto kupil to sprzedal albo gra co jakis czas i nie chce miec sytuacji ze sb wbije na konto za miesiac np (sam mialem czesto takie przerwy) a tam nie ma zadnych znajomych, zadnej gildii, wszystkie postacie usuniete a kasa przelana na inne konto
"czy może jest ktoś kto kupił grę, ale nie przypadła mu i byłby taki miły żeby pożyczyć mi ją". Sory ale ja po tym zdaniu to odebrałem ciebie jako kulturalnego złodzieja... bo tak na logikę twoją wypowiedź wziąć to
- czego teraz post skoro i tak planujesz kupić grę po normalnej cenie, to czego wcześniej nie " pożyczyłeś" od kogoś żeby sprawdzić tylko akurat jak była promocja i sporo osób kupiło ( akurat może się trafi jaki noob)
- czego stawiasz warunek ze jeśli komuś sie gra nie spodobała to ma tobie pożyczyć? ( a co upewniasz sie żeby nie płakał jak mu zajebiesz giere? Albo może żeby nie robił szumu o grę która i tak mu się nie spodobała)
Stary ale dla mnie to zasługujesz na perma bana za takie posty... btw historyjka za 5 groszy... i tak się rozpisałeś że oz miejsca podejrzane jest że ta historyjka za bardzo szczegółowa
Dobra kur*a, jak dla mnie temat do zamknięcia już. Znalazłem na innym forum osobę która pożyczyła mi konto ale jeszcze do tego gra na innym koncie od nowa i chce mnie nauczyć podstaw gry i zachęcić do niej, rozmawiam już z nią dłuższy czas na team speaku, jak dla mnie jest bardzo pozytywną osobą i ma duże pojęcie o tej grze. Gdy czyta wasze posty to śmieję się w głos! A gdzie ty Devon masz warunek, napisałem MOŻE, jak chce może pożyczyć, nie chce nie musi, prosiłem tylko o pożyczenie konta, albo o jakieś zachęcenie do gry, a jedyne co na tym forum od was otrzymałem to hejty, dziękuje bardzo za tą waszą "pomoc". Jak dla mnie to pożegnam się z tym forum. Te konto założyłem już bardzoo dawno, śledziłem te forum bardzo długo, dużo czytałem o grach, niektórym osobom nawet dziękuje, bo poznałem wiele nowych gier które mnie wciągnęły, a nawet nie miałem pojęcia, że takie istnieją. A no i jeszcze, kolega mnie bardzo zachęcił do tej gry, spodobała mi się i mam zamiar ją kupić. Jeśli znajdę podobny temat do mojego to z miłą chęcią użyczę wtedy koledze konto i jak będę miał możliwość to oprowadzę go po grze. Jołki "ziomki" żegnam forum (tak, tak, wiem, zaraz polecą hejty, że nikt tu Cie nie potrzebował bla, bla, bla, ale wiecie co będę miał to w d*pie, nabijcie sobie posty takimi odpowiedziami)

~Leman
W takim razie chciałbym od Ciebie pożyczyć konto Cin3k ^^ kiedy kupujesz grę? Bo wiesz... Śledzę to forum od dawna i mam mało postów bo mi się licznik juz przekręcił.. (ale zobacz! Mam Avatar i sygnatur ę - > jestem zaufanym użytkownikiem I dla tego chciałbym spróbować swoich sił w pięknym i pełnym przygody świecie GW dla tego liczę na to, że to właśnie Ty pokażesz mi jak mam być prawdziwym poszukiwaczem przygód
Pozdrawiam
Cin3k pokazałeś swoje prawdziwe ja, jesteś zwykłą cebulą która jest miła bo coś chcę. Pamiętaj aby nie palić za sobą mostów NIGDY!! Teraz każdy wie jaki cebulowy charakter masz, nikt ci teraz nie pomoże. Żegnam
Ja wiem? Jak dla mnie to ma normalny charakter. Po prostu wkurzył się, że wszyscy wyzywają go od złodzieja. Sam bym się zirytował. I mimo że konta tez bym nie pożyczył to po co go wyzywać? Nie rozumiem. Trochę wiary w ludzi.
@Autor - Sprawdź PW.
Podejrzanie wygląda ten rwL23. Podobnie do "zbanowanego" (rangę ma niezmienioną) rwL723. http://mmorpg.org.pl/forum/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=&sid=f06d322696a0b279c80f22bf3202fa33&search_app_filters=&search_term=rwl723&search_app=members
Co do tematu to dziwię się, że jeszcze stoi skoro autor już ma konto oraz nakazał zamknięcia tematu.