Prośba do osób co mają talent plastyczny w formatach 2D

to jest gra tekstowa bo takie lubię i takowe mnie interesują to nie ma być w stylu maronem czy tibi

header - 1000x288 (jest to obraz na górze przedstawiający nazwę gry i uniwersum )

footer - 1000x116 (dół strony)

hero/profil - 80x100 (po kliknięciu wyskakuje nasza postać więc to jest taka mała miniaturka np: głowy bohatera naszego)

heroh/profilh - 80x100 (po najechaniu na ikonkę wyskakują niewielkie zmiany wyżej wymienionego obrazka że najechaliśmy na niego)[nie koniecznie musi być]

map - 80x100 (po kliknięciu wyskakują obszary w które mamy się udać, więc ma być to ikonka mapy jak sama nazwa wskazuję :P)

maph - 80x100

town - 80x100 (po kliknięciu wyskakuję miasto, w którym kupujemy/sprzedajemy przedmioty,pojedynkujemy się z innymi itd.)

townh - 80x100

rank - 80x100 (po kliknięciu wyskakuje nasza pozycja w rankingu)

rankh - 80x100

mes - 80x100 (po kliknięciu wyskakuje nasza skrzynka z wiadomościami)

mesh - 80x100

vip - 80x100 (możliwość zakupu konta vip) [jest to tylko wstawka że ew. kiedyś może taka opcja będzie w grze)

viph - 80x100

Page - 601x405 (skromne tło na którym będą nasze statystyki,postać z naszymi przedmiotami) [chodzi mi o same tło]

wrogów już mam

bronie - 64x64 (buty,zbroje,hełmy,tarcze,bronie,pierścienie,amulety,jedzenie)

avatar - 168x194 (ikonka avatara)

jeszcze pozostanie wygląd całej strony głównej i paru innych rzeczy, ale to nie teraz narazie zostanie ta co miałem wcześniej (z gladiatorów :P)

PS: wiem że już o tym pisałem ale nie tylko i ta prośba była w gąszczu reszty więc żeby się nie myliło dałem nowy temat :)

hej ja postaram się jak będę mieć wolny weekend coś wykonać po szkicować, porobić w PSie.

hej ja postaram się jak będę mieć wolny weekend coś wykonać po szkicować, porobić w PSie.

Było by naprawdę świetnie gdyż mój silnik był schematyczny (walki gladiatorów) i właśnie dzięki takim osobą silnik zmieni cały wygląd i klimat :)

Hmm... Ja też bym mógł coś zrobić ale to zależy od tego ile czasu wolnego będę miał. W każdym razie może podaj w jakich kolorach mają być wszystkie obrazki, jak się nazywa gra, jaka jest ogólna fabuła (no dobra to ostatnie tylko z ciekawości :P)

Sorka z pewnego rodzaju offtop, bo z tego co widzę to tu sami graficy, ale napisałeś, że temat się przeniósł, więc napiszę kilka słów. Jeśli chodzi o kolory, to na moje pasują tutaj te ciemniejsze (brąz, szary, czarny, taki jak rdza też, no wiecie o co chodzi). Aha, mam trochę pomysłów na jakąś oryginalniejszą fabułę etc. także jeśli chcesz kogoś do pomocy w tych sprawach to pisz śmiało na pw czy gdie tam chcesz :).

ciesze się że ktoś przynajmniej chcę poświęcić chwilkę na rozwój strony oficialnie będzie to eksplorowanie post-apokaliptycznego świata przez gladiatora jak wam się podoba :)

ciesze się że ktoś przynajmniej chcę poświęcić chwilkę na rozwój strony oficialnie będzie to eksplorowanie post-apokaliptycznego świata przez gladiatora jak wam się podoba

czyli engine nie bedzie autorski lecz -ciach- z gladiatora.. jestem ciekaw czy masz pozwolenie na takie kopiowanie czyjejsc pracy

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree
czyli engine nie bedzie autorski lecz -ciach- z gladiatora.. jestem ciekaw czy masz pozwolenie na takie kopiowanie czyjejsc pracy
Za słownictwo. - Cree

po pierwsze nie jest to gotowy silnik gladiatora tylko mój poprzedni projekt miał na celu stworzyć ową grę którą jednak chcę trochę ,,podrasować'' po drugie czy Ty masz pozwolenie na takie pisanie ,,czyjejsc'' ...

a cytat który dałeś jest w pełni nowym moim pomysłem więc jak mogłeś tak pomyśleć jak zwracam się do użytkowników z pytaniem czy stworzenie takiego silnika będzie odpowiednie ... i po trzecie ja szukam trafnych opinij lub osoby chętne mi pomóc więc takie opinie kieruj na PW. a nie śmiecisz i nabijasz posty bez użycia mózgu

nie smiecie i sie nie smieje, bardzo dobrze ze kreujesz cos swojego jednakze moim zdanie kolejna browserowka to tylko strata czasu lepiej zajac sie jakims ambitniejszym projektem przy uzyciu php html5 canvas i js

nie smiecie i sie nie smieje, bardzo dobrze ze kreujesz cos swojego jednakze moim zdanie kolejna browserowka to tylko strata czasu lepiej zajac sie jakims ambitniejszym projektem przy uzyciu php html5 canvas i js

do robienia gry via www przecież nie używam kserokopiarki przecież php to podstawa ...

oh really? nie ucz ojca jak dzieci robic..

php nie jest podstawa tylko znajomosc podstaw php rownie dobrze mozesz napisac taka browserowke w czystym html5 za pomoca canvas co byloby lepszym rozwiazaniem php tylko do komunikacji miedzy baza a graczem

projektem przy uzyciu php html5 canvas i js

sam napisałeś jednoznacznie więc się nie tłumacz bo winny zawsze się tłumaczy po 2 ta rozmowa nie ma sensu bo nic nie wnosi

to jest gra tekstowa bo takie lubię i takowe mnie interesują to nie ma być w stylu maronem czy tibi

header - 1000x288 (jest to obraz na górze przedstawiający nazwę gry i uniwersum )

footer - 1000x116 (dół strony)

hero/profil - 80x100 (po kliknięciu wyskakuje nasza postać więc to jest taka mała miniaturka np: głowy bohatera naszego)

heroh/profilh - 80x100 (po najechaniu na ikonkę wyskakują niewielkie zmiany wyżej wymienionego obrazka że najechaliśmy na niego)[nie koniecznie musi być]

map - 80x100 (po kliknięciu wyskakują obszary w które mamy się udać, więc ma być to ikonka mapy jak sama nazwa wskazuję :P)

maph - 80x100

town - 80x100 (po kliknięciu wyskakuję miasto, w którym kupujemy/sprzedajemy przedmioty,pojedynkujemy się z innymi itd.)

townh - 80x100

rank - 80x100 (po kliknięciu wyskakuje nasza pozycja w rankingu)

rankh - 80x100

mes - 80x100 (po kliknięciu wyskakuje nasza skrzynka z wiadomościami)

mesh - 80x100

vip - 80x100 (możliwość zakupu konta vip) [jest to tylko wstawka że ew. kiedyś może taka opcja będzie w grze)

viph - 80x100

Page - 601x405 (skromne tło na którym będą nasze statystyki,postać z naszymi przedmiotami) [chodzi mi o same tło]

wrogów już mam

bronie - 64x64 (buty,zbroje,hełmy,tarcze,bronie,pierścienie,amulety,jedzenie)

avatar - 168x194 (ikonka avatara)

jeszcze pozostanie wygląd całej strony głównej i paru innych rzeczy, ale to nie teraz narazie zostanie ta co miałem wcześniej (z gladiatorów :P)

PS: wiem że już o tym pisałem ale nie tylko i ta prośba była w gąszczu reszty więc żeby się nie myliło dałem nowy temat :)