Witam potrzebuję stronę internetową o tematyce gitarzysty Randyego Rhoadsa. Potrzebuję jej na zajęcia z informatyki,na które mało uczęszczałem. Dlatego właśnie zwracam się z prosbą do kogoś kto się na tym zna aby pomógł mi coś takiego wykonać. Strona powinna zawierać 3 podstrony oraz ankiete. Z góry dziękuje.
Prośba do Webmasterów którzy ogarniają temat
Ankieta na temat ilości strun w gitarze?
Serio szukasz osoby, która zrobi Ci zadanie domowe? Good luck.
Up@ znając życie na jutro ; )
Co do tematu@ jest od groma stron jak się tworzy strony internetowe , w których jest wytłumaczone wszystko łopata po łopacie ,a i jak chcesz pomocy jednak mimo wszystko bo taki leń jesteś to raczej ludzie stron internetowych nie robią za darmo
< Do usunięcia Dubel >
Zapewne klasa informatyczna, html. ^^
Mistrzostwo świata... przecież istnieje tyle gotowych szablonów do html'a ... nawet byś tego pisać nie musiał tylko tabelki uzupełnił i byłoby gotowe...
omg.
Witam potrzebuję stronę internetową o tematyce gitarzysty Randyego Rhoadsa. Potrzebuję jej na zajęcia z informatyki,na które mało uczęszczałem. Dlatego właśnie zwracam się z prosbą do kogoś kto się na tym zna aby pomógł mi coś takiego wykonać. Strona powinna zawierać 3 podstrony oraz ankiete. Z góry dziękuje.