Witam, jak w temacie mam prośbę co do Wildstara. Jak zwykle nie mam szczęścia do tego typu rzeczy i nie dostałem klucza więc jeżeli ma ktoś zbędny klucz to bardzo bym prosił o podanie jeżeli istnieje taka możliwość Niestety nie udało mi się jeszcze pograć a bardzo bym chciał spróbować
Prośba i klucz do Wildstara
Chcesz klucz do stress testów czy normalny? :
Ja jeśli ktoś ma również prosiłbym o klucz, który pozwoli po prostu sprawdzić jak gra wygląda.
Tez bym prosil o klucz do wildstara. Z gory dziekuje!
To ja się podepne. Zrewanżuje się w jakiś sposób. Chodzi mi o kluczyk obojętnie do ST czy normalny
Ja też bym prosił o klucz objętnie jaki zapamiętam nick i jakoś się odwdzięczę
Też bym bardzo prosił :<
Chcesz klucz do stress testów czy normalny? :
Potrzebuje klucz do stress testów.

do stressMam nadzieję, że tylko urwało Ci jakoś tego posta, uzupełnij, zanim poleci warn ~umbra
Przytoczę punkt o publikowaniu wypowiedzi wprost z regulaminu, który jest dostępny tu: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/51705-regulamin-forum-27102013/
"4.1. Wypowiedzi nic nie wnoszące do tematu, wprowadzające jedynie niepotrzebny zamęt czy składające się z jednego czy dwóch słów (np. "Ok", "Bardzo dobrze", "Zgadzam się"), będą automatycznie kasowane."
Więc dlaczego moderator grozi użytkownikowi, że ten dostanie warna, skoro w regulaminie wyraźnie jest napisane, że takie posty będą AUTOMATYCZNIE KASOWANE, a nie nagradzane warnem.

Żeby nie było warna za pojedyńczy offtop, też poproszę o jeden klucz.
Jeżeli ktoś potrzebuje klucza do Stress Test-u niech pisze na PW
@EDIT
Kluczyk Oddany
Też chętnie przygarnę kluczyk do stress testu. Postaram się też jakoś odwdzięczyć )
Jeżeli jeszcze jakiś niepotrzebny kluczyk się uchował to bym poprosił
też chętnie przygarnę kluczyk na stress test
Witam, jak w temacie mam prośbę co do Wildstara. Jak zwykle nie mam szczęścia do tego typu rzeczy i nie dostałem klucza więc jeżeli ma ktoś zbędny klucz to bardzo bym prosił o podanie jeżeli istnieje taka możliwość Niestety nie udało mi się jeszcze pograć a bardzo bym chciał spróbować