Prośba klucz do PoE

Witam wszystkich.

Szukam klucz do Path of Exile od wieki temu.

Mnie nie stac na to kupowanie drogi klucz za 40 zl i na konkurs bo nie chce dłużej czekać

Ktoś ma wolny klucz albo nie potrzebne klucz to bardzo proszę daj mi.

Dlaczego potrzebuje klucz do Path of Exile ?

- Ponieważ jestem fanem Diablo 2 i 3. Diablo 2 już wszystko ukończyłem i nudziłem się. A poza tym Diablo 3 to mnie nie stać na głupie drogi za ok 200 zl :/ (Ponieważ zbieram pieniądze na baterie do Implantu Slimakowy abyś dobrze słyszeć) I wiec zostało mi tylko Path of Exile (bardzo podobny do Diablo 3) aby po to pograć dla przyjemności ale mnie wkurzę brakuje mi klucz który szukam od wieki temu... :((

P.S. Przepraszam za błąd ortograficzny ponieważ jestem niesłyszący

Pozdrawiam Wszystkich !

Sienko

Ze tak spytam co ma piernik do wiatraka? Druga sprawą ten tekst wygląda jak by był tłumaczony w google x.x

Ze tak spytam co ma piernik do wiatrak?

Eee...nie rozumiem o co chodzi ?

Druga sprawą ten tekst wygląda jak by był tłumaczony w google x.x

Po prostu sam pisałem co mogłem a nie z przetłumaczony z google.

Chodziło mu o to że jak można robić błędy ortograficzne nie słysząc lol xD

Aha rozumiem.

Od kiedy gluchy popelnia bledy ortograficznie, nie potrafi pisac poprawnie po polsku?

Chodzi mi o ze głuchy nie są sprawne pisać po polsku na 100 % niż słyszący

Poza tym dodałem na wszelki wypadek ,,P.S. Przepraszam za błąd ortograficzny ponieważ jestem niesłyszący,, ponieważ ja nie czuje się zbyt dobrze pisałem z błędami a z reszta osób znajda błąd który pisałem to już wiedza ze powód jestem niesłyszący.

A teraz przepraszam teraz nie gadamy temat o ,,głuchy,, tylko ,, Prosba klucz do PoE,,

Głuchy czy nie, robi błędy czy nie... Nie o tym ten temat... Prosi o klucz! Czytanie ze zrozumieniem, czy nie...?

Kolego, jesteś fanem serii Diablo tak? Super! Jednak PoE nie ma nic wspolnego z D3 (z drugą częścią całkiem sporo), gdyż D3 to "ch*j wie co" tak naprawdę. Więc wiele nie tracisz, nie grając w trzecią część. Co do klucza to co powiem,że będzie ciężko. Popytaj, może ktoś ci pożyczy swój Acc, abyś sprawdził sobie gierkę.

Zresztą popytałem reszty osób ze nie maja klucz... :(( i tak będzie ciężko szukać klucze.

Wiem słyszałem ze coś o Diablo 3 z związany rożny problem.

Poza tym mój błąd napisałem ze ma być ,,bardzo podobny do Diablo 2,, a nie Diablo 3 (bo nie zauważyłem) i tak masz racje.

Dobra, parę tematów temu na temat kluczy do PoE ktoś napisał, że da, a potem napisała 2. osoba. Może ma jeszcze ten klucz. Pozdro

Dziękuję za trochę info. Pozdro.

Aktualnie szukam klucz :(((

Prosze cie, giveawaye sa bardzo czesto i wcale nie problem wychapac klucz, tym bardziej że ci co chcieli go dostac to juz maja.

Jak cos mam kluczyk na wymiane, najlepiej za humble bundle 5

Skoro masz konto PoE jeżeli nie grasz to mógłbyś wystarczy dostać mi klucz niż wymiane.

Kto napisał że nie gram?

Witam wszystkich.

Szukam klucz do Path of Exile od wieki temu.

Mnie nie stac na to kupowanie drogi klucz za 40 zl i na konkurs bo nie chce dłużej czekać

Ktoś ma wolny klucz albo nie potrzebne klucz to bardzo proszę daj mi.

Dlaczego potrzebuje klucz do Path of Exile ?

- Ponieważ jestem fanem Diablo 2 i 3. Diablo 2 już wszystko ukończyłem i nudziłem się. A poza tym Diablo 3 to mnie nie stać na głupie drogi za ok 200 zl :/ (Ponieważ zbieram pieniądze na baterie do Implantu Slimakowy abyś dobrze słyszeć) I wiec zostało mi tylko Path of Exile (bardzo podobny do Diablo 3) aby po to pograć dla przyjemności ale mnie wkurzę brakuje mi klucz który szukam od wieki temu... :((

Pozdrawiam Wszystkich !

Sienko