Prośba o Bana Piast_Kołodziej

Chyba nic dodawać nie trzeba

nz1yio.png

kegme0.png

You made my day, sir!.

Jak udało Ci się zrobić screena kursora? oO Sorry za offtop

Też jestem za banem dla tego osobnika, sam nie jestem katolikiem ale potrafię uszanować decyzję innych dotyczącą poglądów religijnych. A takie obrażanie świadczy o niskiej inteligencji oraz braku wychowania tego "czegoś", bo na miano człowieka trzeba zasłużyć.

Jak udało Ci się zrobić screena kursora? oO Sorry za offtop

Robie screeny programem Greenshot, zaznacza się nim dany obszar, no i akurat kursor byl na nim

banujcie łachudrę

To nie ja, ale koleś wkurza nawet mnie,

jestem za perm banem dla niego

W ogóle jakiś mod to się interesuje, co się dzieje na głównej? Bo poziom trollizmu przekracza dopuszczalny poziom

55md6g.png

Banować Trolla!

to chyba jakiś jp'ek

To nie "jotpek" tylko troll najzwyklejszy w świecie. Jeżeli tak nie jest, to jest to osoba psychicznie chora, w co jestem w stanie uwierzyć.

może powrót cenzora na stanowisko? Jeżeli wam aktualnie brakuje rąk do pracy, to mogę się tym chwilowo zająć i na głównej przez paręnaście dni będzie spokój. Później pewnie mi się znudzi, ale jakby co, to odpowiednio wcześniej poinformuję. Just sayin'

Również jestem za zbanowaniem go. Konesera jeszcze znoszę, bo to taki sobie troll i mi jakoś strasznie nie wadzi, ale to już przegięcie wg mnie.

OOO ten osobnik nawet przebija Bladka(bez uraz Bladek:P). Ban dla tego użytkownika(oczywiście IP)

Ja tez moge spokojnie cenzorem być jak coś, na głównej siedze często, więc widze co i jak. Albo po prostu niech zajmuje się tym jakiś mod, to chyba czesc ich obowiązków.

Nie, to nie jest troll. Żeby być trollem trzeba mieć jednak jakiś iloraz inteligencji i znajomość psychologii danej grupy użytkowników.

Ten pan to Krzykacz Pospolity. Gatunek występuje często w najróżniejszych miejscach, ale jest na ogół szybko banowany.

Osobiście mi nie przeszkadza, bo nikt takich nie bierze na poważnie. O wiele bardziej mi przeszkadzają co inteligentniejsze trolle, których nie można jednoznacznie przyłapać i zbanować.

Osobiście mi nie przeszkadza, bo nikt takich nie bierze na poważnie. O wiele bardziej mi przeszkadzają co inteligentniejsze trolle, których nie można jednoznacznie przyłapać i zbanować.

Heh, i każdemu ogarniętemu w temacie userowi na pewno przyszły do głowy dwie te same osoby :D

Zbanować go. Co prawda po przeczytaniu kilku jego postów, zacząłem automatycznie omijać jego wypowiedzi żeby nie tracić czasu na ich czytanie, ale wkurza takie bezsensowne zawalanie tematów jego wypowiedziami.

Popieram.Ban dla tego kolesia bedzie dobrym zakonczeniem jego przygody na portalu:)

Ban wlepiony. Najgłupsze komenty usunięte.